Kalo tek përmbajtja

Suzuki

Suzuki
Titulli:SUZUKI
Viti i themelimit:1909
Themeluesi:Mitio Sudzuki
Bën pjesë:Kompani publike
Расположение:Japoni
Hamamatsu
Prefektura Shizuoka
News:Читать


Lloji i trupit:

Suzuki

Historia e markës së makinave Suzuki

Marka e makinave Suzuki i përket kompanisë japoneze Suzuki Motor Corporation, e themeluar në 1909 nga Michio Suzuki. SMC-të fillimisht nuk kishin asnjë lidhje me industrinë e automobilave. Gjatë kësaj periudhe kohore, punonjësit e ndërmarrjes zhvilluan dhe prodhuan tezgjah endjeje, dhe vetëm motorët dhe motorët mund të jepnin idenë e industrisë së transportit. Pastaj u thirr shqetësimi. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e Suzuki në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Suzuki

Shto një koment