Llambat H1 nga OSRAM
 

Përmbajtje

Llamba H1 halogjen një llambë që funksionon mirë në fenerët e makinave dritat e mjegullës Dhe në semaforët... Ato gjithashtu mund të përdoren në dritat e sinjalit automjet

H1 është llamba e parë halogjene e mbetur konfirmuar i i lejuar per perdorim! Në treg me 1962!

Në avtotachki.com do të gjeni shumë lloje llambash H1, por sot do të fokusohemi te llambat OSRAM H1.

 

kompani OsramËshtë një prodhues gjerman i pajisjeve të ndriçimit me cilësi të lartë. Në vitin 1906, emri "Osram" u regjistrua në Zyrën e Patentave të Berlinit dhe u krijua duke kombinuar fjalët "osm" dhe "tungsten". Tani kjo kompani është një nga prodhuesit më të mëdhenj të teknologjisë së ndriçimit në botë. Produktet e saj janë aktualisht në dispozicion në Vendet e 150 paqen. mbresëlënëse!

Në asortimentin tonë do të gjeni 5 lloje kryesore llamba nga ky prodhues.

1. Klasik H1

Llambat halogjene H1 Linja origjinale OSRAM... Produkte të cilësisë OEM për fenerët e makinave - semaforët Oraz kalimtar... Teknologjitë e tyre ekonomike në fuqi, të qëndrueshme dhe i rafinuar në të gjitha aspektet. Si rezultat, ato vazhdimisht kontribuojnë në përmirësimin e sigurisë dhe komoditetit të përdoruesve të rrugës në mbarë botën.

 

Llambat H1 nga OSRAM

2. OSRAM H1 NIGHT BREAKER® PA LIMIT

Llambat e Pakufizuara Night Breaker nga OSRAM bëjnë më të mirën në% 110 më shumë dritë në rrugë në krahasim me llambat standarde halogjene. Një rreze drite po digjet më gjatë Madje o 40 m, shoferi mund të shohë pengesa në rrugën e tij shumë më herët. Ky produkt ka fuqinë e shtuar që ofron ndërtim i fortë fillesat dhe një formulë e optimizuar e gazit mbushës që prodhon dritë më efikase se llambat halogjene konvencionale.

🚀Më shumë për temën:
  Si të pastroni pultin dhe plastikën në makinë?

Llambat H1 nga OSRAM

3.OSRAM H1 ULTRA LIFE®

Llambë halogjene H1 Ultra Life nga OSRAM për përdorim me rreze të larta dhe të ulëta. Produktet Ultra Life madje funksionojnë 3 herë më gjatë se llamba halogjene konvencionale, ideale për përdorim në dritat e ditës. Këto llamba ndërrohen shumë më rrallë dhe rekomandohen veçanërisht për shoferët që ngasin shpesh natën - më pak ndalesa për të ndryshuar llamba do të thotë duke kursyer kohe i vozitje më e sigurt... Ai është gjithashtu ideal për automjetet me fenerë të vështirë për t'u arritur. Produktet Ultra Life kanë 3 vjet garancidhe miqësore me mjedisin - më pak zëvendësime do të thotë më pak mbeturina.

Llambat H1 nga OSRAM

4.OSRAM H1 HYPER BLU FTOHTË + 5000K

Llambat halogjene H1 të markës gjermane OSRAM nga seria Cool Blue Hyper + 5000K. Produkti siguron deri në 50% më shumë dritë. Projektuar për përdorim fenerët Armë vetëlëvizëse jashte rruge me rregullim optik. Drita e emetuar është blu dhe ka një temperaturë ngjyre prej 5000 K. Hiper blu e ftohtë + 5000 K. Ata nuk kanë Miratimi ECE dhe janë të destinuara vetëm për vozitje jashtë rrugës. Nuk pranohet për përdorim në rrugë publike.

 

Llambat H1 nga OSRAM

5. OSRAM H1 TRUCKSTAR® PRO

Llambë halogjene H1 24V nga prodhuesi gjerman OSRAM nga seria Truckstar Proprojektuar për fenerët kamionë dhe autobusë. Produktet OSRAM janë testuar në miliona automjete nga prodhues të ndryshëm në rrugë në mbarë botën. Seria Truckstar Pro llambat e patentuaraj teknologjia e çifteve të përdredhuradhe rezistencë të lartë ndaj ndikimit. e tyre qëndrueshmëri është dyfishuar, madje prodhojnë rreth 100% më shumë dritë në krahasim me llambat standarde 24V.

Llambat H1 nga OSRAM

Nëse jeni të interesuar për modele të tjera ose dëshironi të siguroheni që kemi gjithçka që ju dhe makina juaj keni nevojë, shkoni te → këtu dhe kontrolloni! Dhe nëse po kërkoni informacion mbi vetë llambën H1, shkoni → këtu.

🚀Më shumë për temën:
  Si mund të dalloni nëse një tufë është konsumuar?
ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Llambat H1 nga OSRAM

Shto një koment