Kalo tek përmbajtja

Xhips

Xhips
Titulli:JEEP
Viti i themelimit:1941
Themeluesit:Karl Probst
Bën pjesë:Chrysler Group LLC
Расположение:SHBAToledoOhio
News:Читать


Lloji i trupit: 

Xhips

Historia e markës Jeep

Sapo të dëgjojmë fjalën Jeep, ne menjëherë e lidhim atë me konceptin e një SUV. Çdo kompani makinash ka historinë e vet, historia e Jeep është e rrënjosur thellë. Kjo kompani ka prodhuar automjete jashtë rrugës për mbi 60 vjet. Marka Jeep është pjesë dhe është në pronësi të Fiat Chrysler Avtomobile Corporation. Selitë qendrore. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha dyqanet e Jeep në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Xhips

Shto një koment