Kalo tek përmbajtja

honda

honda
💥 Emri:HONDA
⏳ Viti i themelimit:1948
🔥 Themeluesit:Soitiro Honda
BObjektet:honda Motor Co, Ltd
🚩 Vendndodhja: JaponiE kaluaraTokyo
⚡ Lajmet:Читать

Lloji i trupit: 

honda

Historia e markës së automobilave Honda

Një nga prodhuesit e mirënjohur në tregun e automjeteve motorike është Honda. Nën këtë emër, kryhet prodhimi i automjeteve me dy dhe katër rrota, të cilat lehtë mund të konkurrojnë me prodhuesit kryesorë të makinave. Për shkak të besueshmërisë së tyre të lartë dhe dizajnit të shkëlqyeshëm, automjetet e kësaj marke janë të njohura në të gjithë botën. Që nga vitet 50 të shekullit të kaluar, marka ka qenë. ...

Asnjë post nuk u gjet

Shto një koment

 
 
ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » honda

6 комментариев

  1. Ashtu si kjo Makinë

  2. Mirëmëngjesi do të doja të dija se sa duhet të jetë termoswitch i motorit honda civic 86 ew

  3. Rim në mes të makinës tuaj

  4. Mirëmëngjesi dua të di se a duhet të rregulloj për të kompresuar shumë në përshtatjen motor honda

Shto një koment