Kalo tek përmbajtja

GMC

GMC
Titulli:GMC
Viti i themelimit:1911
Themeluesi:Durant,
William Crapo
Bën pjesë:General Motors
Расположение:Pontiak, 
Shtetet e Bashkuara
Amerika
News:Читать


Lloji i trupit:

GMC

Historia e markës së automobilave GMC

Një nga korporatat më të mëdha në Amerikë. GMC specializohet në automjete komerciale, përfshirë "kamionë të lehtë", të cilat përfshijnë furgonë udhëtarësh dhe kamionçina. Historia e markës, e cila me të drejtë mund të konsiderohet më e vjetra në botë, daton që nga vitet 1900. Makina e parë u krijua në vitin 1902.. ...

Asnjë post nuk u gjet

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e GMC në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » GMC

Shto një koment