Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni fletët e fshirësit?

Përmbajtje

Shkaku më i zakonshëm i aksidenteve me makinë është mospërputhja midis shpejtësisë së drejtimit dhe kushteve të rrugës. Shiu, bora dhe ngrica do të rrisin ndjeshëm distancën e ndalimit. Papastërtia, pluhuri, papastërtia dhe rëra që vendosen në dritaret tona do të thotë që ne nuk mund të vlerësojmë saktë situatën në rrugë. Për të shmangur këtë problem, mjafton të kontrolloni rregullisht gjendjen e fshirëseve tuaja, por a dimë ne si t'i zgjedhim dhe t'i zëvendësojmë ato?

Si e dini se kur duhet të ndërroni fshirëset?

Fshirësit e xhamit nevojiten për të pastruar xhamin e përparmë dhe xhamin e pasmë nga papastërtitë e grumbulluara, gjë që vërehet veçanërisht në periudhën vjeshtë-dimër. Kur shfaqen vija në xhamin e përparmë kur fshirëset janë duke punuar, kjo do të thotë se furçat janë konsumuar. Afati i ndërrimit të fshirëseve varet nga mënyra e përdorimit, modeli i makinës dhe mbi të gjitha nga vetë fshirëset. Si rregull, fshirëset ndërrohen çdo gjashtë muaj - në vjeshtë dhe pranverë.

Nëse fshirësit tuaj kërcitin, kërcitin ose mbledhin mbeturinat në mënyrë të pabarabartë, është koha për të marrë të reja. Tingujt shqetësues jo vetëm që reduktojnë komoditetin e drejtimit, por mbi të gjitha tregojnë se një fshirëse e dëmtuar dhe e konsumuar mund të dëmtojë sipërfaqen e xhamit dhe ta gërvisht atë.

Çfarë fshirëse gjenden në treg?

Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni fletët e fshirësit?

Skeletor - Ata kanë katër profile të avancuara të përshtatura për dritare dhe automjete të ndryshme. Ekzistojnë gjithashtu katër sisteme të ndryshme montimi dhe tre opsione shtrëngimi për të zgjedhur për t'iu përshtatur nevojave të punishtes dhe klientëve tuaj.

Pa korniza - Ata ngjiten fort dhe në mënyrë të barabartë në çdo gotë për të hequr shiun dhe papastërtitë nga xhami, edhe në kushtet më të këqija të motit. Stili i tyre elegant dhe qëndrueshmëria i bëjnë ato një ofertë tërheqëse gjatë gjithë vitit për çdo përdorues të makinës.

🚀Më shumë për temën:
  Një përmbledhje e shampove më efektive të makinave. Cilin të zgjidhni - me ose pa dyll?

Hibride - Fshirëset hibride me profil të ulët kombinojnë performancën e shkëlqyer me një dizajn të sofistikuar që përmban një furçë plotësisht të mbyllur të integruar në krah, duke i sjellë klientët më afër teknologjisë që është e ardhmja e fshirëseve.

Fshirësit

Gjëja më e rëndësishme kur zgjidhni fshirëset është gjatësia e duhur e furçave. Këtu mund të gjejmë dy shkolla. Së pari, fshirëset duhet të përmasohen sipas dimensioneve të specifikuara nga prodhuesi i automjetit. Së dyti, ia vlen t'i marrësh fshirëset pak më gjatë nga ana e shoferit dhe më të shkurtër nga ana e pasagjerit.

Në një situatë kur jemi të kënaqur me sasinë e punës që janë instaluar aktualisht fshirëset, nuk kemi nevojë të shqetësohemi për gjatësinë e tyre. Nga ana tjetër, në një situatë ku për momentin nuk kemi punë të mjaftueshme të fshirëseve të instaluar, rekomandojmë të shikoni pak dhe të ndiqni mendimet e mbështetësve të shkollës së dytë, d.m.th. duke instaluar një fshirëse më të gjatë në shofer dhe më të shkurtër tek pasagjeri.

Kur zgjidhni qilima, kushtojini vëmendje materialit nga i cili janë bërë. Le të kontrollojmë nëse qilimat janë bërë nga materiale të qëndrueshme si grafiti, i cili siguron qëndrueshmëri dhe është shumë i qetë dhe efikas. Produktet më të lira janë bërë nga gome sintetike, dhe më të mirat nga goma natyrale.

Si të zëvendësoni fshirëset?

Si të zëvendësoni fshirëset? - iParts.pl

Keni nevojë për fletë fshirëse apo ndoshta ju duhet të siguroni shikueshmëri në rrugë? Në këtë rast, shkoni në avtotachki.com, ku do të gjeni gjithçka që kërkoni për makinën tuaj!

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni fletët e fshirësit?

Shto një koment