Test drive Bosch blen specialistin e softuerit të integrimit ProSyst

Test drive Bosch blen specialistin e softuerit të integrimit ProSyst

Program kompjuterik për shtëpi të zgjuar, lëvizshmëri dhe industri në botën e sotme dixhitale

 ProSyst punëson 110 persona në Sofje dhe Këln.

 Program kompjuterik për lidhjen e pajisjeve në "Internet of Things"

Specialist Specialist me reputacion Java dhe OSGi në softuerin e mesëm dhe integrimin

Bosch Software Innovations GmbH, një degë në pronësi të plotë të Grupit Bosch, ka në plan të blejë ProSyst. Marrëveshjet përkatëse u nënshkruan më 13 shkurt 2015 në Stuttgart. ProSyst punëson 110 persona në Sofje dhe Këln, Gjermani. Kompania është e specializuar në zhvillimin e softverit të mesëm dhe integrimit për Internet of Things. Ky program lehtëson komunikimin midis pajisjeve të lidhura në shtëpinë e mençur, lëvizshmërinë dhe industrinë në botën e sotme dixhitale (e njohur edhe si Industria 4.0). Klientët e ndërmarrjes përfshijnë prodhuesit kryesorë të pajisjeve, automobilave dhe çipave kompjuterikë, kompanitë e telekomunikacionit dhe furnizimit me energji elektrike. Marrëveshja së shpejti do të marrë miratimin nga autoritetet e antitrustit. Palët ranë dakord të mos zbulojnë çmimin.

Menaxhimi i pajisjes IoT

Zgjidhjet ProSyst bazohen në gjuhën e programimit Java dhe teknologjinë OSGi. “Mbi këtë bazë, kompania ka zhvilluar me sukses softuerin e mesëm dhe të integrimit që ka siguruar lidhje të besueshme midis pikave përfundimtare dhe reve qendrore për më shumë se një dekadë. Kjo është kritike për lidhjen në të ardhmen të ndërtesave, automjeteve dhe pajisjeve, ”tha Rainer Kahlenbach, Kryetar i Bordit Drejtues të Bosch Software Innovations GmbH. “Me Bosch, ne kemi një partner strategjik me një rrjet të fortë shitjesh në mbarë botën. "Përmes këtij bashkëpunimi, ne do të jemi në gjendje të luajmë një rol edhe më të rëndësishëm në tregun në rritje të IoT dhe të zgjerojmë ndjeshëm shtrirjen tonë globale," shtoi Daniel Shelhos, Themelues dhe CEO i ProSyst. Java dhe OSGi përdoren, për shembull, në të ashtuquajturat aplikime për shtëpi të mençura dhe prodhim industrial. Softueri i shkruar në Java dhe i kombinuar me teknologjinë OSGi mund të instalohet, azhurnohet, ndalet ose çinstalohet automatikisht dhe në distancë pa pasur nevojë të rindizni pajisjen. Hyrja në distancë bëhet më së shpeshti me softuer integrimi që mundëson kontroll inteligjent dhe konfigurim të largët të pajisjeve. Për shembull, programi mund të analizojë informacionin e marrë mbi çmimet e energjisë elektrike ose një parashikim të motit dhe t'i transmetojë ato në sistemin e ngrohjes, i cili kalon në modalitetin e ekonomisë.

🚀Më shumë për temën:
  Makinë provë Toyota Prius

Rrjeti i vetëm për ngrohje, pajisje shtëpiake dhe kamera CCTV

Softueri ProSyst gjithashtu merr rolin e "përkthyesit" - për të lidhur sistemin e ngrohjes, pajisjet shtëpiake dhe kamerat CCTV në një shtëpi të zgjuar, të gjithë duhet të "flasin" të njëjtën gjuhë. Quiteshtë mjaft e vështirë kur pajisjet nga prodhues të ndryshëm përdorin protokolle të ndryshëm komunikimi ose nuk mund të lidhen me internetin.

Kombinuar me Bosch IoT Suite nga Bosch Software Innovations dhe ekspertizën e Grupit Bosch si prodhuesi kryesor i sensorëve dhe pajisjeve, softueri ProSyst do të ndihmojë klientët tanë të fillojnë aplikimet moderne IoT më shpejt. të jesh ndër të parët në fusha të reja të biznesit ", - siguroi Kahlenbach. Programe ProSyst punon në mënyrë perfekte me Bosch IoT Suite, platforma jonë IoT. Kryesisht plotëson përbërësit e menaxhimit të pajisjes pasi mbështet një numër të madh protokollesh të ndryshëm. Kjo do të përmirësojë ndjeshëm pozicionin tonë në treg, ”shtoi Kahlenbach.

Innovations Software Bosch ofron zgjidhje nga fundi në fund për Internet of Things. Shërbimet plotësojnë portofolin e kompanisë. Produkti kryesor është Bosch IoT Suite. Bosch Software Innovations ka 550 punonjës në Gjermani (Berlin, Immenstadt, Stuttgart), Singapor, Kinë (Shanghai) dhe SHBA (Chicago dhe Palo Alto).

2020-08-30

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Test Drive » Test drive Bosch blen specialistin e softuerit të integrimit ProSyst

Shto një koment