Ford Fusion 1.5 EcoBoost (181 мл.) 6-отсек SelectShift
Директориум

Ford Fusion 1.5 EcoBoost (181 мл.) 6-отсек SelectShift

Ford Fusion 1.5 EcoBoost (181 мл.) 6-отсек SelectShift Технические характеристики

Енергија, HP: 181
Тежина на тротоарот (кг): 1575 година
Мотор: 1.5 EcoBoost
Однос на компресија: 10: 1
Волумен на резервоарот за гориво, л: 53
Тип на менувач: Автоматски
Пренос: 6-автоматски SelectShift
Бренд на менувач: Форд
Уредување на цилиндри: Во линија
Број на седишта: 5
Висина, мм: 1473
Потрошувачка на гориво (вон-урбано), л. на 100 км: 6.9
Потрошувачка на гориво (мешан циклус), л. на 100 км: 8.7
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 4320
Број на брзини: 6
Должина, мм: 4872
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 6000
Тип на мотор: Мраз
Потрошувачка на гориво (урбан циклус), л. на 100 км: 10.2
Меѓуоскино растојание (мм): 2850
Патека на задните тркала, mm: 1575
Патека на предните тркала, мм: 1582
Вид на гориво: Бензин
Ширина, мм: 2121 година
Зафатнина на моторот, cc: 1498 година
Вртежен момент, Nm: 250
Погон: напред
Број на цилиндри: 4
Број на вентили: 16

Сите пакети Fusion 2018

Ford Fusion 2.0 HEV (188 КС) eCVT
Ford Fusion 2.0 PHEV (188) .с.) ECVT
Ford Fusion 2.7 EcoBoost (325 мл.) 6-авт Изберете Shift 4 × 4
Ford Fusion 2.0i EcoBoost (245 мл.) 6-авт Изберете Shift 4 × 4
Ford Fusion 2.0i EcoBoost (245 мл.) 6-тина часа SelectShift
Ford Fusion 2.5 Duratec (175 мл.) 6-отсек SelectShift

Додадете коментар

×