Taman lan teras ing musim gugur

Isi

Sore-sore sing saya adhem lan godhong-godhong ing wit-witan sing ganti warna minangka tandha yen musim gugur bakal teka. Yen sampeyan pengin seneng cuaca sing apik sajrone bisa, nglampahi dina-dina anget pungkasan taun ing loteng utawa ing taman kanthi swasana sing nyenengake, gunakake tips babagan cara ngrawat kebon musim gugur supaya sampeyan seneng. kabeh uripmu. mangsa. Temokake uga tips praktis carane cepet lan irit nguripake Teras menyang panggonan sampurna kanggo ngendhokke .

Anget lan nyaman ing njaba

Musim anyar minangka wayahe sing apik kanggo ngganti susunan ora mung ing interior, nanging uga ing papan kayata balkon utawa teras. Kanggo sore musim gugur sing luwih cendhek, produk sing nggawe atmosfer sing ramah luwih cocok. Ing cahya saka lilin lan sumunar lanterns, sampeyan bakal aran nyaman lan anget, kang èfèktif nambah swasana ati. Selimut sing nyenengake ora bakal ngidini sampeyan beku, ing wektu sing padha bakal dekorasi kanthi efektif lan nambah rasa nyaman ing perabot kebon sampeyan.

Ing sisih liya, aksesoris balkon sing dibutuhake kanggo santai bisa disimpen kanthi gampang ing kothak kebon sing wiyar, sing diisi bantal sing alus, uga bisa dadi kursi ekstra. Yen sampeyan pengin cedhak karo alam, dekorasi loteng karo kembang musim gugur sing katon spektakuler sanajan ing papan cilik, kayata miniatur aster lan echinacea lan krisan sing mekar kanthi apik ing taun iki. Iki minangka tanduran sing bisa tahan suhu sing ekstrem, mula dianjurake utamane ing musim gugur. Ing sisih liya, konifer sing tuwuh alon kayata cypresses, yews lan spruces cocog kanggo latar mburi. Si walang.

Wektu reresik tiba

Kanthi wiwitan musim panas, mangsa ngolah kebon durung rampung. Yen sampeyan pengin nikmati wektu sing paling warni ing taun, mula sampeyan kudu ngresiki kebon musim gugur lan nglindhungi tanduran kanthi apik saka wiwitan musim dingin. Carane nyiyapake taman kanggo musim gugur?

Simpen aksesoris taman sing ora dibutuhake maneh, kayata kursi srengenge, payung taman lan barbecue, ing papan sing garing. Sampeyan bakal seneng njupuk karo sampeyan mangsa panas sabanjuré. Uga, aja lali kanggo ngresiki kasur lan pekarangan saka garing, godhong tiba, kang sawise udan pisanan bakal katon unaesthetic. Ing musim gugur, pekarangan dipotong kurang asring tinimbang ing musim panas, nanging kudu ditindakake paling ora kaping pindho saben musim sadurunge frost pisanan.  

Tanduran musim gugur ora mung kanggo taman

Sawise karya reresik rampung, wektune kanggo mikir babagan carane dekorasi taman kanggo musim gugur. Kaping pisanan, yen sampeyan ngrancang tanduran anyar, copot taunan burem saka amben kembang, uga mbusak oyod saka lemah. Heather bisa ditanam ing papan kasebut, sing uga bakal katon apik ing balkon lan, sing penting, bakal nggawe komposisi warna jambon lan ungu nganti suwe. Kembang musim gugur liyane sing ngidinke sumur frost pisanan yaiku hydrangea taman kanthi inflorescences globular ing warna jambon, ungu lan biru, sing bisa ditanam kanthi sukses ing pot hiasan. Iki bisa dadi pot logam ing stand emas, sing bakal katon apik ing susunan modern lan loteng.

Amben kembang utawa pot sing luwih dhuwur bakal mbantu nandheske tanduran sing kurang. Nanging, yen sampeyan peduli babagan daya tahan, pilih pot techno-rattan sing tahan kanggo kondisi cuaca sing atos kayata udan utawa es. Aja lali mbanyoni tanduran ing teras lan ing taman musim gugur kanthi akeh sadurunge musim dingin. Perawatan iki kudu diulang kanthi rutin kanggo nglindhungi tanduran saka kekeringan fisiologis. Supaya dheweke bisa urip ing mangsa ing kondisi sing apik banget lan kanthi cepet wiwit tuwuh ing musim semi.

Lilin lantern - padha shimmer pleasantly lan nggawe atmosfer mulyo

Cahya atmosfer utamané cocok kanggo wayah sore sing luwih cendhek. Yen sampeyan butuh luwih akeh cahya ing teras, loteng utawa kebon, pilih lampu taman. Senajan lampion lilin ora madhangi lingkungan lan uga lampu taman, padha nyedhiyani anget, cahya kerlip, nggawe atmosfer penake lan sayah.

Gumantung ing desain loteng, sampeyan bisa milih lantern ing macem-macem gaya minangka dekorasi musim gugur. Lantern logam prasaja cocok kanggo noto modern lan interior gaya industri. Sampeyan bakal seneng lantern kayu yen sampeyan seneng gaya Skandinavia. Bahan alami nduweni peran penting ing kene yen sampeyan pengin entuk harmoni karo alam. Ing sisih liya, yen sampeyan luwih seneng gaya pedesaan, mesthine milih lentera logam lan kayu lawas kanggo taman musim gugur.

Carane entuk efek elegan ing teras? Atur lantern ing klompok sawetara potongan model sing padha utawa ukuran sing beda. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari monotoni, lan ing wektu sing padha kabeh susunan bakal tetep konsisten. Malah meja loteng cilik bisa nampung luwih saka mung secangkir kopi. Ing stand sampeyan bisa nyelehake candlestick dekoratif, lampion kaca utawa candlestick teko kompak. Ing swasana kaya ngono, sampeyan bakal nglampahi sore sing adhem ing loteng kanthi luwih nyenengake. Cahya atmosfir lantern uga bakal katon apik nalika salju pisanan tiba.

Luwih kepenak lan kepenak

Snap kadhemen pisanan nggawe sampeyan luwih kerep narik sweter sing nyenengake, lan kanthi secangkir minuman panas sampeyan pengin ndhelikake ing pojok sing nyenengake kanthi buku sing nyenengake? Yen sampeyan ora butuh liyane kanggo seneng, iki minangka tandha yen sampeyan wis ngrasakake swasana Hygge. Apa persis Hygge?

idea Hygge Lair ing Denmark ing abad kaping XNUMX lan mung tegese kepenak lan kepenak. Danes minangka master ngrayakake momen saben dina, mula dheweke dianggep minangka salah sawijining negara sing paling seneng ing donya kanthi alasan. Filsafat Denmark utamané misuwur nalika munculé dina pisanan musim gugur, nalika jumlah cahya sing mlebu suda. Iki diterangake ing kabutuhan luwih kanggo tetep dening cahya saka lilin, uga ing kepinginan kanggo ngubengi dhewe karo tekstil sing nyenengake kanggo tutul, kayata kemul, karpet, bedspreads, bantal. Yen sampeyan uga ora pengin kadhemen nalika santai ing taman musim gugur, pilih karpet sing digawe saka benang anget, wol utawa katun kanggo nutupi, tenunan lan pola sing rumit bakal nambah dekorasi apa wae. Padha uga bisa tumindak minangka tutup apik gayane ing Furnitur taman, nambah comfort kanggo.

Rampungake noto disiapake saka loteng ing roh Hygge, uga nyebar bantal sing lembut lan dekoratif ing kursi lan kursi, contone, kanthi ornamen geometris, kembang utawa kewan. Ing sisih liya, yen sampeyan penggemar gaya boho, pilih bantal cetakan etnik kanthi warna putih, krem, lan coklat anget. 

Ombenan panas lan pasugatan anget kanggo hawa dingin musim gugur

Reresik ing taman musim gugur nambah napsu. Kepiye babagan panganan panas ing al fresco? Kanthi sukses, sampeyan bisa masak ing wajan sanajan ing plot kebon cilik utawa permukaan teras sing diaspal. Iki minangka pengganti sing apik kanggo geni, sing mbutuhake papan sing disiapake khusus ing kebon. Yen sampeyan milih cauldron wesi, sampeyan bisa yakin manawa bakal tahan nganti pirang-pirang taun kanthi kondisi sing sampurna. Cukup kanggo nyelehake kawah ing perapian supaya sanajan ing musim gugur sampeyan bisa nikmati panganan sing anget.

Ora ana sing luwih nyenengake tinimbang kesenengan cilik. Nggawe momen saben dina luwih nyenengake kanthi nyediakake teh utawa kopi aromatik kanggo wong sing ditresnani lan tamu ing kaca utawa tembikar dekoratif sing apik. Sampeyan bisa nyelehake cangkir, piring lan peralatan pawon liyane ing tray praktis sing uga bisa dadi dekorasi musim gugur, kayata wadhah lilin.

Ornamen lan dekorasi sing nambah pesona

Yen sampeyan kepingin weruh carane dekorasi taman kanggo musim gugur, pilih dekorasi sing pas kanggo cocog karo gaya favorit. Dekorasi nduweni kemampuan apik kanggo menehi spasi pribadine. Ing loteng, sampeyan bisa milih dekorasi taman sing trendi, kayata lampu bal katun gaya Skandinavia, sing nambah pesona, menehi cahya sing nyenengake lan nggawe susunan teras luwih nyaman.

Yen sampeyan ora duwe papan sing cukup kanggo kothak kebon, pilih kothak kayu cilik kaya apel lan woh-wohan liyane. Sampeyan bisa ndhelikake ora mung majalah, buku, dolanan, nanging uga barang pribadi cilik liyane sing dibutuhake. Wadah gedhe kaya kothak kebon kanthi efektif ngatur ruang kanthi misahake obyek sing ora dibutuhake saiki, saéngga ngindhari keruwetan ing loteng lan teras. Kothak kayu uga cocog minangka amben kembang kanggo pot tanduran.

Uga, aja lali babagan manuk, sing asring bisa mabur menyang kebon musim gugur kanggo golek panganan. Pasang pakan manuk sing sampeyan bakal ninggalake campuran biji-bijian khusus, lan sampeyan duwe jaminan yen kanca-kanca sing bersayap bakal dadi tamu sing kerep ing taman lan ing balkon.

Muga-muga tips ing ndhuwur bakal mbantu nggawe taman musim gugur sing apik. Tip desain interior sing luwih praktis bisa ditemokake ing bagean kasebut Aku ngatur lan dekorasi, lan sampeyan bisa tuku Perkakas, Furnitur lan aksesoris ing ngarep lan Taman bagean.

Utama » Artikel menarik » Taman lan teras ing musim gugur

Add a comment