Kursi taman gantung - kenek utawa dempul? Top 5 model

Ing loteng, ing teras utawa tengen ing taman, lan kadhangkala uga ing omah - kursi gantung akeh gunane, supaya bisa adaptasi karo kabutuhan. Kajaba iku, ana sawetara model solusi iki ing toko. Kursi gantung apa sing paling modis musim iki?

Kursi taman modis

Ngaso ing kebon sampeyan dhewe, kanthi tentrem lan sepi, mbok menawa nganggo buku favorit sampeyan, bakal dadi cara kanggo ngilangi stres saben dina. Relaksasi bakal nyedhiyakake kursi gantung trendi sing dirancang kanggo taman, nanging bisa digunakake ing akeh panggonan liyane. Iki minangka kombinasi sukses saka ayunan, hammock lan kursi. Sampeyan bisa njagong ing, ngrungokake musik utawa turu lan ngendhokke. Ora butuh akeh papan, lan kanggo musim gugur-musim dingin bisa diselehake ing ruang tamu utawa ing kamar pemuda lan bakal katon apik. Taun iki kita bisa milih saka macem-macem kursi gantung sing kaya kepompong lan digawe saka rotan utawa bahan fleksibel liyane. Paling asring diselehake ing basis sing padhet lan seimbang, sanajan bisa uga dituku, nanging solusi iki cocok kanggo apartemen utawa kanggo veranda gedhe kanthi balok sing bisa dipasangake kursi. Musim iki, kudu uga duwe struktur openwork sing nyedhiyakake sirkulasi udara, lan kenyamanan lungguh ing kono bakal dijamin karo bantal quilted. Kita nampilake limang model kursi taman gantung sing dipilih dening para pelanggan.

Kursi hammock spruce laminated sing ora mung katon apik, nanging uga nyaman banget. Ukurane 120x120x45 cm Dirancang kanggo gantung ing taman, taman musim dingin, ing loteng menyang papan langit-langit utawa ing ruang paling ngisor. Iki digawe saka kayu tahan cuaca. Iku gampang kanggo ngumpul lan mbongkar yen perlu. Kursi gantung dilengkapi kursi warna ecru sing padhang, sing diikat nganggo ritsleting.

Kursi gantung Kursi Ayun Single KOALA, krem 

2. Kursi Hammock QUBUSS

Jinis kursi gantung sing ora terstruktur khusus sing dirancang kanggo digantung ing kebon utawa ing omah. Bentuke kaya kursi hammock klasik. Kursi tekstil ndadekake entheng, nanging uga nduweni bar salib kayu sing efektif nyegah kursi saka ngusapake menyang. Dilengkapi bantal alus. Beban maksimal nganti 120 kg. Iku ngukur 100 × 90 cm, lan ukuran palang kayu 90 cm.

Kursi hammock QUBUSS, ireng, 100 × 90 cm 

3. Kursi Gantung Kepompong SASKA GARDEN

Iki minangka bakul taman gantung kain tahan lama kanthi desain modern. Bakal katon apik ing kebon, ing omah utawa ing teras. Ora perlu didandani maneh ing ngendi wae, amarga nduweni struktur sing ndhukung. Iki minangka kombinasi sofa lan keranjang gantung. Kursi sing nyaman nduweni dimensi 107 x 67 cm Kursi kasebut bobote 26,5 kg lan bisa nahan beban 130 kg. Bahan saka sarung bantal bisa gampang dicopot lan dicuci yen perlu.

SASKA GARDEN Kursi gantung kepompong, putih-hijau, 105 × 198 cm 

4. Kursi Hammock Boho

Kursi gantung atmosfer kanthi gaya retro, padha karo sarang bangau, digawe saka tali braided sing tahan lama, nanging dipasang ing pigura logam, saengga bisa tahan beban nganti 120 kg. Bisa gampang dipasang ing teras, loteng, njero ruangan utawa kebon. Area kursi: kira-kira 100 x 90 cm, ukuran bantal 40 cm x 40 cm.

Hammock krim 

5. Kursi taman gantung HAWANA

Estetis, asli lan modis, kursi taman gantung ngidini sampeyan nggawe papan kanggo ngendhokke lan ing omah. Wis pigura baja kang njamin struktur stabil. Ing sisih ngisor, disambungake menyang basa sing kuwat lan amba, amarga bisa nahan beban nganti 150 kg. Kerangka kasebut digawe saka baja sing kuwat sing ditutupi lapisan enamel tambahan. Iku tahan kanggo kahanan cuaca sing angel. Kit kasebut kalebu kranjang kursi sing diprofil kanthi bener lan sakumpulan bantal kanthi tutup sing bisa dicopot.

HAWANA kursi taman warna coklat 

Utama » Artikel menarik » Kursi taman gantung - kenek utawa dempul? Top 5 model

Add a comment