Skip isi

Renault

Renault
jeneng:ROH
Taun dhasar:1903
Pendhiri:Henry Ford
Kalebu:Ford Motor Company
Расположение:Amerika SerikatDirbornMichigan
Warta:Maca

Tipe awak: 

Renault

Sejarah merek mobil Ford

IsiSejarah FordPamilik lan manajemenLogoAktivitasModel Salah sawijining perusahaan mobil sing paling misuwur yaiku Ford Motors. Markas perusahaan dumunung cedhak Detroit, kutha motor - Dearborn. Ing wektu tartamtu saka sajarah, badhan gedhe iki diduweni merek kayata Mercury, Lincoln, Jaguar, Aston Martin, etc. Perusahaan iki melu produksi mobil, truk lan kendaraan tetanèn. Ngerti sejarah. ...

Add a comment

Deleng kabeh salon Foord ing peta google

Utama » Renault

Komentar 15

  1. Hello. Lan Bye.

  2. aku kudu ngerti yen ford s-max wiwit taun 2008 kanthi kw92 cil.1753
    Rantai wektu batin lan sabuk njaba digunakake

  3. Kepiye iki diarani aku saka SPAIN.

    Aku ndaftar akeh wektu kepungkur. Apa aku bisa ndeleng web iki tanpa adblocer?

    matur nuwun)

  4. Salam kula. Sejatine, aku ora nate nulis komentar, nanging ana pilihan liyane, aku bakal njupuk sawetara wektu. Sampeyan nulis menarik banget lan informatif. Ana sing bisa diwaca lan negesake dhewe sing migunani. Aku wis suwe maca tulisan sampeyan. Gawe lan pameran, sampeyan nindakake kanthi sampurna.

  5. Pos sing apik

  6. kecelakaan kerja

  7. koleksi utang

  8. Wingi, nalika aku kerja, sedulurku nyolong iphone lan nyoba apa bisa slamet saka rong puluh lima kaki, supaya dheweke bisa dadi sensasi youtube. IPadku saiki wis rusak lan duwe 83 tampilan. Aku ngerti iki pancen ora ana topik nanging aku kudu nuduhake karo wong liya!

  9. Pos sing apik

  10. Aku bakal ngerti, akeh matur nuwun kanggo informasi.

  11. Mangkene sejarah!

  12. London Market Open: boohoo klelep sawise ngelingake babagan bathi bathi
    Alliance News - Harga saham ing London dibukak luwih dhuwur ing dina Kamis karo FTSE 100 sing didhukung internasional sing didhukung dening kelemahan sterling, nanging ing pengecer mode AIM luwih murah sawise boohoo ngilangi pandhuane.

Add a comment

×