Skip isi

Fiat

Fiat
jeneng:FIAT
Taun dhasar:1899
Pendhiri:Giovanni Agnelli
Kalebu:Fiat Chrysler Automobiles
Расположение:ItaliaTurin
Warta:Maca

Tipe awak: 

Fiat

Sejarah merek mobil Fiat

IsiPendiriEmblemSejarah merek mobil ing model Pitakonan lan jawaban: Ing jagad manufaktur otomotif, Fiat nduwe papan sing dihormati. Iki minangka salah sawijining perusahaan sing misuwur ing produksi alat mekanik kanggo pertanian, konstruksi, kargo lan transportasi penumpang, lan, mesthi, mobil. Sejarah merek mobil ing saindenging jagad dilengkapi karo pangembangan unik sing ndadekake perusahaan kasebut. ...

Add a comment

Deleng kabeh kamar pameran Fiat ing peta google

Utama » Fiat

Add a comment

×