Gjithçka rreth llambave OSRAM H3
 

Përmbajtje

Llambat halogjene H3 janë më të zakonshmet në dritat e mjegullës dhe ndonjëherë në rrezet e gjata... Ata janë shumë të njohur, prandaj shumica e prodhuesve të njohur të ndriçimit të automobilave i ofrojnë ato. Në postimin e sotëm do të fokusohemi në Llambat H3 nga Osram.

Disa informacione rreth llambës H3

halogjen H3 llambë inkandeshente... Ajo që e dallon këtë lloj llambë nga të tjerët është rregullimi tërthor i filamentit. H3 ka 55W fuqi dhe 1450 lumen efikasitet.... Sigurisht, ka fuqi të tjera H3 në treg, si 100W ose 70W. Megjithatë, ata llambat e përforcuarapërdoret për vozitje jashtë rrugës ose projektuar për kamionë dhe autobusë.

Osram - reputacion dhe cilësi

Известный prodhuesi i ndriçimit të automobilave - Kompania Osram - ka në asortimentin e saj të dy modelet më të njohura të llambave, si p.sh H4, H7, H1, H3 dhe shumë më rrallë: H2. Osram është një kompani gjermane që operon që nga viti 1906, dhe përvoja shumëvjeçare dhe vëmendja ndaj nevojave të klientëve kanë rezultuar në produkte me cilësi të lartë. Marka mund të jetë krenare duke përfshirë faktin se është lider midis kompanive të tjera të përfshira në prodhimin e llambave.

 

Dëshironi të dini më shumë për markën Osram? Shikoni postimin tonë kushtuar këtij producenti - Ndriçimi i makinës Osram

Llambat H3 nga Osram

1. Osram H3 Origjinal Line 12V, 55W

Gama standarde H3 e Osram. Prodhuar në përputhje me standardet OEM, projektuar për dritat e mjegullës. Llambat halogjene Linja origjinale Ato prodhohen miqësore me mjedisin, dhe për shkak të çmimit të tyre tërheqës, funksionimit efikas dhe të qëndrueshëm, ata e kanë provuar veten në çdo makinë.

 
🚀Më shumë për temën:
  7 këshilla për një udhëtim të sigurt për pushime

Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

2. Osram H3 Super 12V, 55W

Linja e llambave Super Range është një produkt i avancuar nga Osram. Llambat halogjene H3 Super Range lëshojnë 30% më shumë dritë sesa llambat inkandeshente standarde. Ashtu si Linja Origjinale e përshkruar më sipër, Super Range është miqësore me mjedisin dhe plotëson kërkesat më të rrepta të cilësisë së prodhuesve të makinave.

Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

3. Osram H3 Night Breaker Pafund

Llambat Osram H3 Night Breaker Unlimited janë një produkt i nivelit të lartë i krijuar për t'i siguruar shoferit një dozë të madhe drite me jetëgjatësinë dhe qëndrueshmërinë e llambës në të njëjtën kohë. Me një strukturë çifti të përdredhur të përforcuar dhe një formulë të veçantë gazi që mbush pjesën e brendshme të llambës, H3 Night Breaker Unlimited jep 110% më shumë dritë me një rreze 40 metra më të gjatë.dhe ngjyra është 20% më e bardhë. Këto opsione ndriçimi të rregulluara mirë e bëjnë udhëtimin me makinën tuaj më të rehatshme dhe më të sigurt.

 

Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

4. Osram H3 Cool Blue Intense, 12 В, 55 Вт.

Llambat halogjene Cool Blue Intense janë të dizajnuara për dritat e mjegullës së makinave. Modeli Cool Blue Intense lëshon dritë me një temperaturë ngjyre prej 4200 K, e cila është shumë më e bardhë se llambat standarde halogjene. Kjo metodë e ndriçimit është vizualisht e ngjashme me ksenon. Ato i japin makinës një pamje elegante dhe në të njëjtën kohë ofrojnë siguri, sepse rrezja e dritës është e gjatë dhe e qartë, gjë që siguron ndriçim të mirë të rrugës. Ngjyra e llambës është plotësisht e lejuar pasi 4200K është ngjyra më blu e lejuar nga rregullat.

Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

5. Osram H3 Truckstar Pro 24 V 70 W.

Llambat Truckstar janë dedikuar kamionëve dhe autobusëve... Ato garantojnë jo vetëm cilësi shumë të mirë të ndriçimit të rrugës, por edhe një jetë të gjatë shërbimi - ato janë rezistente ndaj goditjeve dhe bazohen në teknologji inovative. Qasja e përpiktë për prodhimin e llambave ideale e bën ndriçimin Osram të besueshëm dhe ekonomik.

🚀Më shumë për temën:
  Ngasja e sigurt në autostradë - Cilat rregulla duhet të mbani mend?

Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

6. Osram Super Bright Off-Road H3 12V 100W

Ndalohet përdorimi i llambave të forta në rrugët publike. Osram Super Bright Off-Road H3 garanton ndriçim të ndritshëm, veçanërisht kur vozitni në rrugë jo publike. Besueshmëria e tyre dhe drita e fuqishme që lëshojnë i bëjnë ato ideale edhe në kushtet më sfiduese. Më shpesh ato përdoren nga shërbimet e shpëtimit dhe pylltarisë, fermerët dhe ndërtuesit. Për më tepër, ata i përdorin ato. entuziastët e vozitjes jashtë rrugës.

Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

Dëshironi të dini më shumë rreth llambave H3? Po kërkoni informacion mbi një model tjetër llambë? Shikoni blogun tonë, ne po zgjerojmë vazhdimisht bazën tonë të njohurive rreth llambave dhe më shumë - shikoni:

Llambat - këshilla dhe informacione

Këshilla të tjera automobilistike

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Gjithçka rreth llambave OSRAM H3

Shto një koment