Gjithçka rreth llambave OSRAM H11
 

Përmbajtje

Më shumë se gjysmë shekulli më parë, teknologjia halogjene u instalua për herë të parë në një makinë. Është ende zgjidhja më e përdorur për ndriçimin e automobilave. Halogjenët përcaktohen me emërtime alfanumerike: shkronja H qëndron për "halogjen" dhe numri qëndron për gjeneratën e ardhshme të produktit. 

Disa informacione rreth llambës H11

Llambat halogjene H11 përdoren në fenerët kryesorë të automjetit, pra në rrezet e gjata dhe të ulëta, si dhe në llambat e mjegullës. Ato mund të përdoren në fenerët e të dy makinave të pasagjerëve, pastaj kanë fuqi 55 W dhe tension 12 V, si dhe kamionë dhe autobusë, pastaj fuqia e tyre është 70 W, dhe tensioni është 24 V. Fluksi i ndritshëm i llambave H11 është 1350 lumens (lm).

Zgjidhjet e mëvonshme teknologjike dhe risitë në hartimin e llambave halogjene nënkuptuan që ndriçimi i ri të ketë veti shtesë në krahasim me llambat halogjene tradicionale. Është e rëndësishme të theksohet se këto llamba të përmirësuara nuk janë të destinuara vetëm për modelet më të reja të makinave, ato mund të përdoren në të njëjtat fenerë të përdorur për ndriçimin tradicional halogjen. Përparësitë e halogjenëve të rinj përfshijnë qëndrueshmërinë dhe garancinë e sigurisë dhe komoditetit të drejtimit. Një model i tillë është, për shembull, Osram's Night Breaker Unlimited, i disponueshëm edhe në versionin H11. Llamba siguron një rreze shumë më të madhe drite direkt në rrugë, ndërkohë që redukton shkëlqimin e dritës dhe falë nivelit më të lartë të intensitetit të dritës, përmirëson sigurinë e drejtimit. Një rrugë e ndriçuar më mirë përpara automjetit i lejon shoferit të shohë më mirë pengesat dhe, më e rëndësishmja, t'i vërejë ato më herët dhe të reagojë shpejt.

 

Po në lidhje me OSRAM?

Është një prodhues gjerman i produkteve të ndriçimit me cilësi të lartë, që ofron produkte nga komponentët (përfshirë burimet e dritës, diodat që lëshojnë dritë - LED) deri te pajisjet elektronike të ndezjes, llambat e plota dhe sistemet e kontrollit, si dhe zgjidhjet dhe shërbimet e ndriçimit me çelës në dorë. ... Tashmë në vitin 1906, emri "Osram" u regjistrua në produktet e kompanisë, të cilat mund të gjenden në 150 vende të botës.

🚀Më shumë për temën:
  Pasta lustruese - një mënyrë për të shpëtuar trupin e makinës

Për nocar, ju rekomandojmë llambat më të mira, cilat?

Modeli Cool Blue Intense

Llambat halogjene H11 Cool Blue Intense janë projektuar për fenerët e makinave dhe ofrojnë dritë më të bardhë me një temperaturë ngjyrash deri në 4200 K. Ato krijojnë një efekt vizual të ngjashëm me fenerët ksenon. Ato janë zgjidhja ideale për shoferët që kërkojnë pamje elegante. Drita e emetuar ka fluksin më të ndritshëm dhe ngjyrën më të kaltër të lejuar nga rregulloret. Përveç kësaj, ajo i ngjan dritës së diellit, duke e bërë shikimin e shoferit shumë më të ngadalshëm. Ato do t'i japin makinës suaj një pamje elegante dhe do të ofrojnë 20% më shumë dritë se llambat standarde.

Gjithçka rreth llambave OSRAM H11

 

Modeli Silverstar 2.0

Llambat halogjene Silverstar 2.0 janë projektuar për drejtuesit që vlerësojnë sigurinë, efikasitetin dhe vlerën. Ata lëshojnë 60% më shumë dritë dhe rreze 20 m më të gjatë se llambat halogjene tradicionale. Jetëgjatësia e tyre është dyfishuar në krahasim me versionin e mëparshëm të Silverstar. Ndriçimi më i mirë i rrugës e bën drejtimin më të këndshëm dhe më të sigurt.

Modeli Ultra Life

Ato janë dritat ideale për drejtimin e ditës për shkak të qëndrueshmërisë së tyre. Ato ofrojnë deri në tre herë jetëgjatësinë e llambave standarde halogjene. Ky model ka 3 vite garanci. Ato mund të përdoren në fenerët, veçanërisht në xhami të pastër. Ato ofrojnë dizajn me një dizajn modern me kapak argjendi.

Gjithçka rreth llambave OSRAM H11

Night Breaker Pafund

Është një jetëgjatësi e zgjatur e llambës falë konstruksionit të fortë të çiftit të përdredhur dhe një formule optimale të gazit mbushës për prodhim më efikas të dritës. Krahasuar me llambat standarde halogjene, produktet Night Breaker Unlimited ofrojnë 110% më shumë dritë dhe një rreze që është 40 metra më e gjatë dhe 20% më e bardhë. Ndriçimi optimal do të thotë që shoferi mund të shohë pengesat më herët, gjë që përshpejton kohën e reagimit. Një përfitim shtesë është dizajni i mrekullueshëm me një përfundim pjesërisht blu dhe një kapak argjendi.

🚀Më shumë për temën:
  Si të mbani timonin në mënyrë korrekte

Gjithçka rreth llambave OSRAM H11

Nëse jeni duke kërkuar për llamba të mira me çmimet më të ulëta, vizitoni faqen tonë të internetit dhe zgjidhni sot! Llambat me cilësi më të mirë vetëm në avtotachki.com.

 
ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Gjithçka rreth llambave OSRAM H11

Shto një koment