Gjithçka që duhet të dini për llambën H4
 

Përmbajtje

Ju keni pyetur vazhdimisht veten se çfarë do të thotë shenja H përpara numrave në kontekstin e llambave të makinave. H1, H4, H7 dhe shumë të tjera H për të zgjedhur! Sot do të fokusohemi te llamba H4, çfarë është, për çfarë shërben dhe sa do të fluturojë me ne!

Llamba h4 është një lloj llambë halogjene me dy filamente dhe mbështetëse në makinën tonë: rrezet e gjata dhe të ulëta ose dritat e gjata dhe dritat e mjegullës. Një lloj mjaft i popullarizuar i llambës, i përdorur prej kohësh në industrinë e automobilave, me një fuqi prej 55 W dhe një dalje drite prej 1000 lumens.

Meqenëse llambat H4 përdorin dy filamente, ekziston një pllakë metalike në qendër të llambës që bllokon një pjesë të dritës së emetuar nga filamenti. Si rezultat, drita e ulët nuk i verbon drejtuesit që vijnë nga afër. Në varësi të kushteve të funksionimit, llambat H4 duhet të ndërrohen pas rreth 350-700 orësh funksionimi.

 

Zgjidhjet e mëvonshme teknologjike dhe risitë në hartimin e llambave halogjene nënkuptuan që ndriçimi i ri të ketë veti shtesë në krahasim me llambat halogjene tradicionale. Është e rëndësishme të theksohet se këto llamba të përmirësuara nuk janë të destinuara vetëm për modelet më të reja të makinave, ato mund të përdoren në të njëjtat fenerë të përdorur për ndriçimin tradicional halogjen.

Cilat llamba H4 rekomandojnë ekspertët tanë?

Ka shumë modele të llambave H4 në treg nga prodhues të njohur. Zgjedhja varet nga ajo se cilat veçori ndriçimi janë prioritet për drejtuesin, pavarësisht nëse është një sasi e shtuar e dritës së emetuar, një jetëgjatësi e rritur e llambës ose ndoshta një dizajn elegant ndriçimi.

avtotachki.com ofron kompani të tilla si General Electric, Osram dhe Philips.

 

Çfarë modelesh kanë?

General Elentric

Produktet GE Sportlight ofrojnë 50% më shumë dritë blu-bardhë. Llambat përmirësojnë dukshmërinë në anë të rrugës dhe në kushte të këqija të motit si stuhi, stuhi shiu dhe breshër. Përmirësimi i dukshmërisë në rrugë nënkupton një udhëtim më të sigurt dhe më të rehatshëm. Përveç kësaj, llambat Sportlight + 50% Blu kanë një përfundim tërheqës argjendi.

🚀Më shumë për temën:
  Si të mirëmbani siç duhet një kondicioner në një makinë?

PHILIPS Racing Vision

Llambat e makinave Philips RacingVision janë zgjidhja perfekte për shoferin e etur. Falë performancës së tyre të mahnitshme, ato ofrojnë deri në 150% dritë më të ndritshme, kështu që ju mund të reagoni më shpejt, duke e bërë drejtimin tuaj më të sigurt. Ky model është një llambë legale për tubim.

Ndërprerës nate OSRAM

Llamba halogjene Night Breaker Unlimited është projektuar për përdorim në fenerët e makinave. Ky është një dizajn i fortë dhe i përmirësuar i çifteve të përdredhur. Një formulë optimale e gazit nënkupton prodhim më efikas të dritës. Produktet e kësaj serie ofrojnë 110% më shumë dritë dhe rreze 40 m më të gjatë se llambat standarde halogjene. Ndriçimi optimal i rrugës përmirëson sigurinë dhe i lejon shoferit të vërejë pengesat më herët dhe të ketë më shumë kohë për të reaguar. Veshja e patentuar e unazës blu redukton shkëlqimin nga drita e reflektuar. Një plus i shtuar është dizajni elegant me një përfundim pjesërisht blu dhe një kapak argjendi.

Gjithçka që duhet të dini për llambën H4

Shpresojmë që ky informacion t'ju ndihmojë në zgjedhjen e modelit të duhur të llambës H4. Gjithashtu ju ftojmë të njiheni me ofertat e tjera të dyqanit tonë.

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Gjithçka që duhet të dini për llambën H4

Shto një koment