Me Tina në trotuar Renault Twingo GT

Edhe pas kilometrave të parë në një raketë nga punëtoria Renault Sport, pyesja veten nëse provimi i Kategorisë B do të ishte i mjaftueshëm fare, dhe nëse po, nëse A ndihmon, mbase duhet të kem një licencë për të fluturuar në stratosferë dhe mbrapa. Unë nuk do të them "makinë" sepse kjo do të ishte e padrejtë.

Me Tina në trotuar Renault Twingo GT
Uroš Modlič


Se Twingo GT është një makinë garash e modës së vjetër në zemër (dhe aspak nga jashtë) është e qartë: ka diçka pluhurosëse dhe garash-autentike në lidhje me makinën e pasme (turbo). Njëqind e dhjetë "kalorësi" nuk tingëllojnë shumë, por të gjithë ata janë hamshorë të racës së pastër me certifikim Sport, të cilët mund të bien shpejt në kundërshtim me ligjin, pasi raketa niset shpejt nga zona e kufirit të shpejtësisë.

Me Tina në trotuar Renault Twingo GT

"Unë sapo prek gazin," i shpjegova oficerit dhe i dhashë dokumentet. Unë nuk po tregoj se si e largova, një vajzë e mirë i mban detajet për vete, por mund të them që policët e rinj, pa hezitim, e tendosën pështymën e tyre mbi perdet e makinës. erëz portokalli... Unë po ju them, kjo është një spec i nxehtë që ndez menjëherë trupin dhe zemrën tuaj. Nëse nuk do të ishte aq i shtrenjtë sa shafrani (nga 14.090 € 17 e më shumë), jam i bindur se struktura e ngjyrave të trafikut në rrugët sllovene do të ndryshonte nga portokalli në më të favorshme. A ju pëlqejnë afishet? I kam ato! Këtu, Twingo GT ka një bandë të tërë prej tyre - në çati, në kapuç dhe në anët - dhe të gjithë japin iluzionin e shpejtësisë. Dhe për të mos harruar aksidentalisht se po futem në një makinë garash, jo në një traktor, pragu i derës së markës dhe një timon i vogël garash prej lëkure garash të kujtojnë këtë. Dhe rrota të zeza dhe argjendi XNUMX-inç dhe futje anësore e ajrit për ftohje efikase (të cilat, rrëfej, u përpoqa t'i hapja ditën e parë për karburant). Dhe e fundit por jo më pak e rëndësishmja, gryka e dyfishtë e kromit binjake. Një tub i vërtetë i dyfishtë!

🚀Më shumë për temën:
  Provë makine Jeep Wrangler në Gjeorgji

Me Tina në trotuar Renault Twingo GT

Pavarësisht nga sa më sipër, nuk ka asgjë të keqe në makinë - e vendosa shasinë në një pesë të pastër, tërheqja në rrugë është më e besueshme se ajo e nënës sime, dhe kutia e shkurtër e ingranazheve justifikon dinamikën e mbiemrave të përdorur shumë që zbukuron broshurën. Nga të gjitha llogaritë, unë gjithashtu duhet të jem i ngazëllyer për sistemin stratosferik të infotainment, por më lejoni t'ju them, nuk më pëlqen ai djall - më duket se shoferët shikojnë gjithnjë e më pak në rrugë dhe dërgojnë gjithnjë e më shumë mesazhe ndërsa ngasin Me Dhe kjo është fjala e një motoçiklisti që nuk bën asgjë në autostradë, përveçse për t'u siguruar që makinat "të rrotullohen nga vetja" nga brezi në brez.

tekst: Tina Torelli · foto: Uroš Modlič, Gašper Zupančič

Lexoni në:

Test i shkurtër: Renault Twingo SCe 70 Dynamic

Test krahasimi: Hyundai i10, Renault Twingo, Toyota Aygo, Volkswagen Up!

Tema: Renault Twingo TCe 90 Dynamique

Test i shkurtër: Renault Twingo 1.6 16V RS

Me Tina në trotuar Renault Twingo GT

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Test Drive » Me Tina në trotuar Renault Twingo GT

Shto një koment