Kalo tek përmbajtja

Renault

Renault
Titulli:RENAULT
Viti i themelimit:1966
Themeluesit:LouisМарсель и Fernand Reno
Bën pjesë:Aleanca Renault - Nissan - Mitsubishi
modelet:Modele Renault
News:Читать
Drives Test:Смотреть

Lloji i trupit:

Renault

Historia e kompanisë së automobilave Renault

Renault është një nga markat më të famshme në Evropë dhe gjithashtu një nga prodhuesit më të vjetër të makinave. Groupe Renault është një prodhues ndërkombëtar i makinave, furgonëve si dhe traktorëve, tankeve dhe automjeteve hekurudhore. Në vitin 2016, Renault ishte prodhuesi i nëntë më i madh në botë për nga prodhimi, dhe Renault-Nissan-Mitsubishi-Alliance ishte i katërti më i madh. ...

Lexo më shumë - >>

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Renault

Shto një koment