Kalo tek përmbajtja

Peugeot

Peugeot
Titulli:PEUGEOT
Viti i themelimit:1810
Themeluesi:Peugeot, Armand
Bën pjesë:PSA Peugeot Citroën
Расположение:FrancëParis
News:Читать


Lloji i trupit:

Peugeot

Historia e makinës Peugeot

Peugeot është një kompani franceze që prodhon makina nga kompakte në gara. Gjiganti i automjeteve prodhon automjete speciale dhe specializohet në biçikleta, motorë dhe motorë, duke e bërë atë markën e dytë më të madhe evropiane pas Volkswagen. Që nga viti 1974, prodhuesi ka qenë një nga pjesët përbërëse të PSA Peugeot Citroen. Vendndodhja e selisë së markës. ...

Asnjë post nuk u gjet

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e Peugeot në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Peugeot

Shto një koment