3Ref-700x525

Jam i lumtur t'ju mirëpres në faqen time të internetit, e cila i kushtohet makinave VAZ të prodhimit rus. Këtu do të gjeni shumë informacione të dobishme për riparimin dhe mirëmbajtjen e markës së makinës suaj, këshilla të dobishme dhe materiale të tjera që do të ndihmojnë në funksionimin e përditshëm të makinës.

Të gjitha materialet që janë paraqitur në faqe janë krijuar ekskluzivisht nga praktika ime personale e riparimit. Në thelb, unë riparoj makinat e mia: Lada Kalina dhe VAZ 2107, si dhe modele të tjera, duke filluar nga 2101 në Lada Largus.

Për ata që janë në riparim, unë blej në mënyrë specifike makina të lira dhe duke përdorur një shembull të vërtetë tregoj se si kryhen disa punë të mirëmbajtjes. Gjithashtu, disa tema më dërgohen nga pronarë të tjerë që kanë diçka për të ndarë me lexuesit e kësaj faqeje.

Nëse, si rezultat i njohjes me materialet e faqes, keni pyetje, mund t'i bëni ato në komente, drejtpërdrejt në secilin artikull.

Kryesor » Për

Shto një koment