Kalo tek përmbajtja

Mitsubishi

Mitsubishi
Titulli:Mitsubishi Motors
Viti i themelimit:1870
Themeluesit:Ivasaki Yataro
Kush zotëron:Nissan Motor Çdo 34%
Расположение:Minato, Tokio, Japoni
News:Читать

Lloji i trupit: 

Mitsubishi

Historia e markës së automobilave Mitsubishi

Mitsubishi Motor Corp. - një nga kompanitë më të mëdha japoneze në industrinë e automjeteve, e specializuar në prodhimin e makinave, kamionëve. Selia ndodhet në Tokio. Historia e lindjes së kompanisë së automjeteve daton që nga vitet 1870. Fillimisht, ajo ishte një nga industritë e një korporate shumëfunksionale që specializohej nga përpunimi i naftës dhe ndërtimi i anijeve deri në tregtinë e pasurive të patundshme themeluar nga Yataro Iwasaki. Mitsubishi. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet Mitsubishi në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Mitsubishi

Shto një koment