Kalo tek përmbajtja

Mercedes

Mercedes

Titulli:MERCEDES
Viti i themelimit:1926
Themeluesit:Karl Benz
Bën pjesë:Daimler AG
Расположение: GjermaniStuttgart
News:Читать


Lloji i trupit: 

Mercedes

Historia e markës së automobilave Mercedes-Benz

Historia e markës së famshme botërore filloi fillimin e saj si rezultat i riorganizimit të dy kompanive gjermane. Duke shkuar pak më larg në histori, shpikësit gjerman Benz u dha leja për idenë e tij, e cila solli famë në të gjithë botën dhe revolucionarizoi industrinë e automjeteve - makina e parë me një njësi të energjisë me benzinë. Në të njëjtin vit kishte edhe. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e Mercedes në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Mercedes

1 комментарий

  1. Faqja shumë, shumë e bukur. !!!!!
    Më e bukura në botë.

Shto një koment