Test drive Mercedes-Maybach Pullman - Anteprime

Mercedes -Maybach Pullman - Parapamje

Mercedes -Maybach Pullman - Pamje paraprake

Pas azhurnimit Mercedes-Maybach S-Class prezantuar në Panairin e Automjeteve në Gjenevë 2018, Casa della Stella paraqet versionin e ri të variantit të limuzinës, madhështor Mercedes-Maybach Pullman i cili azhurnohet me një ndërrim të lehtë kozmetik dhe një azhurnim për V12.

Shprehja e tij më moderne e luksit e bën gjatësinë 5.453 mm të Maybach S600 të duket pothuajse qesharake, duke u shtrirë në të mirë 6.499 mmMe Përveç kësaj rritje në madhësi, S-Class Pullman gjithashtu rritet në lartësi (+100 mm) dhe zgjat bazën e rrotave e cila tani arrin 4.418 mm (gjatësia e një sedani mesatar).

Risitë estetike përfshijnë një riinterpretim të grilës së radiatorit dhe hije të reja për trupin, si dhe një kamerë të re të përparme. Departamenti i rrotave mban rimat 20 inç.

La Mercedes-Maybach Pullman mund të strehojë, në pjesën e pasme të ndarjes së pasagjerëve, deri në katër pasagjerë të rregulluar njëri para tjetrit. Midis pjesës së pasme dhe të përparme të kabinës është një dritare drejtkëndore e operuar me energji elektrike që monton një ekran të sheshtë 18,5 inç.

Pasagjerët e sediljeve të pasme gjithashtu do të jenë në gjendje të mbështeten në instrumentet e vendosur në çati që japin informacion mbi temperaturën, shpejtësinë dhe kohën e jashtme. Për më tepër, sistemi stereo Burmester ofron një përvojë unike akustike. Sa i përket materialeve, gjejmë lëkurë dhe dru që mbulojnë të gjithë ndarjen e pasagjerëve.

Shtytja e limuzinës Mercedes është vigan V12 biturbo 6.0 dhe 630 CV (+100 kf) dhe 1.000 Nm çift rrotullues (+170 Nm), në dispozicion nga 1.900 rpm.

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Test Drive » Test drive Mercedes-Maybach Pullman - Anteprime

Shto një koment