Test drive Mercedes-Benz G 63 AMG 6X6: kur katër rrotat nuk janë të mjaftueshme ... - Pamje paraprake

Përmbajtje

Mercedes -Benz G 63 AMG 6X6: kur katër rrota nuk janë të mjaftueshme ... - Parapamje

Mercedes -Benz G 63 AMG 6X6: kur katër rrota nuk janë të mjaftueshme ... - Parapamje

Mercedes-Benz njoftoi se G 63 AMG 6 × 6 do të prodhohet në një botim të kufizuar. Kjo makinë është tashmë në prodhim serik Mercedes-Benz por deri më tani është rezervuar ekskluzivisht për forcat e armatosura të Australisë dhe Suedisë.

La Mercedes-Benz G 63 AMG 6X6 shaloj monstruozin 8-litra V5,5 me binjak turbo në gjendje të dorëzojë 544 h.p. dhe 760 Nm çift rrotullues... E gjithë kjo fuqi i dërgohet secilës prej 6 rrotave përmes një transmetimi automatik me shtatë shpejtësi. AMG Speedshift Plus 7g-Tronic.

Për të kapërcyer çdo pengesë, është e pajisur me një kosh pesë diferenciale i cili mund të kontrollohet në lëvizje, dhe gjithashtu të integrojë një sistem të monitorimit të presionit të gomave që ju lejon të rregulloni presionin në goma të mëdha nga 37 inç, gjithnjë në lëvizje.

Dimensionet dhe performanca

Përmasat janë megalitike ... ka një gjatësi prej 5.867 2.111 mm, një gjerësi prej 2.209 mm dhe një lartësi prej 4 mm, peshon pothuajse 650 ton dhe ka një kapacitet mbajtës XNUMX kg.

Pavarësisht nga madhësia e tij e frikshme, Mercedes-Benz G 63 AMG 6X6 arrijnë të mbulojnë goditjen 0 deri në 100 km / orë në më pak se gjashtë sekonda ndërsa shpejtësia maksimale kufizohet elektronikisht në 160 km / orë.

Mercedes-AMG synon të prodhojë 20 deri në 30 njësi G63 AMG 6X6 në vit dhe t’i shesë secila për rreth 425,000 dollarë.

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Test Drive » Test drive Mercedes-Benz G 63 AMG 6X6: kur katër rrotat nuk janë të mjaftueshme ... - Pamje paraprake

Shto një koment