Test drive Mercedes-AMG Race Edition gjithashtu për A 35 AMG dhe CLS 53 AMG - pamje paraprake

Përmbajtje

Mercedes -AMG: Race Edition edhe për A 35 AMG dhe CLS 53 AMG - vrojtim

Mercedes-AMG paraqet versione të reja Version garashbërë ekskluzivisht për tregun italian dhe duke nxjerrë në pah ADN -në sportive të yllit. E disponueshme në CLA 45 AMG Coupé, C 43 AMG Coupé, GLE 43 AMG Coupé dhe tani 35 AMG dhe CLS 53 AMG, ky është cilësimi 'klasike e menjehershme'kombinon stilin dhe teknologjinë, duke ofruar, ndër të tjera, përfitime të klientit për të gjithë aksesorët, të cilët, në rastin e GLE, arrijnë në 15.000 euro.

Mercedes-BEnz A 35 AMG 4MATIC Gara Edition

Falë Race Edition, diapazoni i nivelit fillestar Mercedes-AMG ai është edhe më i pasur dhe më atletik. E disponueshme ekskluzivisht në dizajn magno gri, përmban tone të errëta në rrota me shumë rreze 19 inç, ndarës para, funde anësore, grykë, shirita rripi, dritare dhe kapakë pasqyre.

AMG Track Pace vjen standarde në Race Edition. Shtë një inxhinier gjurmues virtual i aftë të regjistrojë mbi 80 të dhëna, duke përfshirë shpejtësinë, nxitimin, kohën e ndarjes, kohën e xhiros dhe kohën e referencës. Përveç të dhënave GPS, algoritmi përdor informacionin e dhënë nga sensorët në bord (nxitimi, xhiroskopi, këndi i drejtimit, shpejtësia e rrotave).

Elemente shtesë që nënvizojnë karakterin sportiv të Race Edition janë prangat e timonit AMG dhe AMG RIDE CONTROL, me të cilat shoferi mund të zgjedhë midis tre cilësimeve të ndryshme të pezullimit. Në bordin e A 35 AMG Race Edition gjejmë radio dixhitale, karikim me valë të një telefoni celular, integrim të smartphone dhe paketën LUXURY që përfshin. Atje Një Edicion Gara 35 4MATIC AMG në dispozicion për një numër të kufizuar të automjeteve me një çmim prej 54.906 €

🚀Më shumë për temën:
  Test drive Mercedes C 220 CDI vs VW Passat 2.0 TDI: sulmuesit qendror

Mercedes-Benz CLS 53 AMG Race Edition

La Versioni i garës CLS 53 4MATIC + EQ-BOOST është edhe më ekskluzive me rrota të aliazhit sportiv AMG 20 inç, bojë Grigio Magno dhe Night Package, të cilat i japin kësaj linje një karakter shtesë. Gjithashtu në dispozicion janë futje të fibrave të karbonit, një paketë asistence për shoferin, radio dixhitale, karikim pa tel, paketa Premium Plus dhe paketa AMG Driver.

Për më tepër, në rastin e CLS 53, rritja e performancës rritet më tej nga 48V BOOST + EQ, i cili ofron një motor shtesë 16-cilindrash në linjë 21 kW (6 kf). Me versionin Race, klientët do të jenë në gjendje të përfitojnë nga mbi 14.000 € mbi çmimin e listës së pajisjeve.

Falë Race Edition, diapazoni i nivelit fillestar Mercedes-AMG ai është edhe më i pasur dhe më atletik. E disponueshme ekskluzivisht në dizajn magno gri, përmban tone të errëta në rrota me shumë rreze 19 inç, ndarës para, funde anësore, grykë, shirita rripi, dritare dhe kapakë pasqyre.

AMG Track Pace vjen standarde në Race Edition. Shtë një inxhinier gjurmues virtual i aftë të regjistrojë mbi 80 të dhëna, duke përfshirë shpejtësinë, nxitimin, kohën e ndarjes, kohën e xhiros dhe kohën e referencës. Përveç të dhënave GPS, algoritmi përdor informacionin e dhënë nga sensorët në bord (nxitimi, xhiroskopi, këndi i drejtimit, shpejtësia e rrotave).

Elemente shtesë që nënvizojnë karakterin sportiv të Race Edition janë prangat e timonit AMG dhe AMG RIDE CONTROL, me të cilat shoferi mund të zgjedhë midis tre cilësimeve të ndryshme të pezullimit. Në bordin e A 35 AMG Race Edition gjejmë radio dixhitale, karikim me valë të një telefoni celular, integrim të smartphone dhe paketën LUXURY që përfshin. Atje Një Edicion Gara 35 4MATIC AMG në dispozicion për një numër të kufizuar të automjeteve me një çmim prej 54.906 €

🚀Më shumë për temën:
  Fiat Ulysse 2.0 16V JTD

Mercedes-Benz CLS 53 AMG Race Edition

La Versioni i garës CLS 53 4MATIC + EQ-BOOST është edhe më ekskluzive me rrota të aliazhit sportiv AMG 20 inç, bojë Grigio Magno dhe Night Package, të cilat i japin kësaj linje një karakter shtesë. Gjithashtu në dispozicion janë futje të fibrave të karbonit, një paketë asistence për shoferin, radio dixhitale, karikim pa tel, paketa Premium Plus dhe paketa AMG Driver.

Për më tepër, në rastin e CLS 53, rritja e performancës rritet më tej nga 48V BOOST + EQ, i cili ofron një motor shtesë 16-cilindrash në linjë 21 kW (6 kf). Me versionin Race, klientët do të jenë në gjendje të përfitojnë nga mbi 14.000 € mbi çmimin e listës së pajisjeve.

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Test Drive » Test drive Mercedes-AMG Race Edition gjithashtu për A 35 AMG dhe CLS 53 AMG - pamje paraprake

Shto një koment