Test drive Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC +: SUV, 7 vende dhe zemra e një supermakine - Pamje paraprake

Mercedes -AMG GLE 53 4MATIC +: SUV, 7 vende dhe zemra e një super makine - Paraqitje

Linja Mercedes AMG vazhdon deri në GLE të ri. SUV gjerman me shtatë vendesh mori një paketë sportive me një motor gjashtë cilindrash në linjë, një kompresor elektrik, turbocharging dhe 435 kf.

Nën kapuç është një motor 3 litra që, falë një kompresori elektrik, premton të eliminojë efektin e mbetur të turbo. Gjithashtu instalon një sistem të quajtur Fitimi i barazimitnjë lloj mikro-hibrid i bazuar në një motor / gjenerator 16 kW dhe një sistem elektrik 48 V.

Falë këtij kombinimi mekanik Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC + e re zhvillon një fuqi prej 435 kf. dhe një çift rrotullues prej 520 Nm. Njoftoni sprint 0-100 km / orë për 5,3 Sekonda dhe shpejtësinë maksimale 250 km / orë e kufizuar në elektronikë.

В Mercedes AMG GLE 53 4MATIC + është i kombinuar me makinë me të gjitha rrotat dhe një transmetim automatik me 9 shpejtësi. Gjithashtu mund të mbështetet në pezullimin e sporteve ajrore. Kontrolli aktiv i udhëtimit AMG me shufra aktive kundër rrotullimit.

Brenda, stil garash ose ulëse sportive, timoni AMG dhe tapiceri lëkure Artico / Dinamica me qepje kontrasti. Nuk ka mungesë të teknologjisë së gjeneratës së fundit në sistem MBUX.

Kryesor » Test Drive » Test drive Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC +: SUV, 7 vende dhe zemra e një supermakine - Pamje paraprake

Shto një koment