Kalo tek përmbajtja

Mazda

Mazda
Titulli:MAZDA
Viti i themelimit:1920
Themeluesit:Jujiro Matsuda
Bën pjesë:Banka e Shërbimeve të Besuar të Japonisë (% 6.3), Toyota (% 5), 
Расположение:JaponiХиросимаAkiFuchu.
News:Читать

Lloji i trupit:

Mazda

Historia e markës së automobilave Mazda

Kompania japoneze Mazda u themelua në vitin 1920 nga Jujiro Matsudo në Hiroshima. Profesioni është i larmishëm, pasi kompania është e specializuar në prodhimin e makinave, kamionëve, autobusëve dhe minibusëve. Në atë kohë, industria e automobilave nuk kishte asnjë lidhje me kompaninë. Matsudo bleu kompaninë Abemaki, e cila ishte në prag të falimentimit dhe u bë ajo. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e Mazda në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Mazda

Shto një koment