A ia vlejnë vajrat RAVENOL?

Përmbajtje

Vajra cilësorë që jo vetëm plotësojnë, por tejkalojnë kërkesat e prodhuesve kryesorë të automjeteve? RAVENOL! Marka është shumë e njohur si në Poloni ashtu edhe jashtë saj. Ai përdor zgjidhje inovative teknologjike dhe kështu merr një produkt të përsosur. Zbuloni pse duhet të përdorni akoma vajra RAVENOL.

Çfarë do të mësoni nga ky postim?

  • A ia vlejnë vajrat RAVENOL?
  • Çfarë i bën vajrat RAVENOL të ndryshëm?

Shkurtimisht

Marka RAVENOL u themelua në vitin 1946. Deri më sot, ai i përmbahet parimit të përmirësimit të vazhdueshëm dhe prodhimit të produkteve me cilësi të lartë që plotësojnë kërkesat më të larta të tregut. Shikoni vajrat e motorit RAVENOL dhe nuk do të pendoheni!

Strategjia e biznesit të markës RAVENOL

Në çfarë bazohet strategjia e biznesit të markës RAVENOL? Për krijuesin e markës, gjëja më e rëndësishme është të shikojë në të ardhmen. Pronari i RAVENOL, d.m.th. Ravensberger Schmiersstoffvertrieb GmbH, zhvillon vazhdimisht një rrjet partneriteti me prodhuesit më të mëdhenj të tregut të automobilave nga e gjithë bota... Mbi këtë bazë, duke përdorur teknologji moderne dhe produkte gjysëm të gatshme të cilësisë më të lartë, krijon lubrifikantë që plotësojnë edhe kërkesat më të kërkuara. Vajrat RAVENOL rekomandojnë më të mirat. Rekomandimet nga markat si Daimler, Chrysler, VM, BMW, Porsche, MAN, Scania, Volvo, MTU, Deutz, ZF, Steyr Motors dhe Cummins ju japin një pamje të plotë të situatës!

Si zhvilloi RAVENOL formula dhe receta kaq unike për vajrat më të mirë të motorit dhe marsheve? Asgjë më shumë, faleminderit bashkëpunim me botën e motorsportit... Formulat inovative e bëjnë pothuajse mbresëlënëse performancën e makinave në pistat e mitingjeve dhe të garave. Çdo produkt RAVENOL është një produkt i përsosur. Nuk është për t'u habitur, sepse grumbullon përvojë, njohuri, pasion dhe cilësi më të lartë. Nuk mund të shkonte keq!

🚀Më shumë për temën:
  Llamba H9 - gjithçka që duhet të dini për të!

RAVENOL: 70 vite përvojë

A e dini se marka RAVENOL ka 70 vjet përvojë? Kjo është 70 vjet praktikë e vazhdueshme dhe rrjedhimisht përmirësim i produkteve nga portofoli ynë. RAVENOL ofron shumë produkte: përfshirë. Vajra motorikë shumë të njohur për makina dhe kamionë... Por kjo nuk është e gjitha. Oferta e RAVENOL përfshin gjithashtu ATF për transmisione automatike, vajra ingranazhesh për transmisione manuale, vajra hidraulikë, vajra motorikë për motoçikleta dhe skuterë, vajra industrialë, vajra anijesh, vajra motorë dëbore, lëngje frenash, produkte dimërore, ftohës dhe koncentrate. Edhe me shume. Portofoli i markës përfshin më shumë se ... 2500 artikuj. Të gjitha produktet RAVENOL prodhohen në Gjermani.gjë që dëshmon cilësinë e tyre të lartë dhe procesin e përpiktë të prodhimit. Selia e kompanisë dhe në të njëjtën kohë fabrika e prodhimit ndodhen në qytetin e Werther.

A ia vlejnë vajrat RAVENOL?

RAVENOL - gamë e gjerë produktesh

Klientët e RAVENOL vijnë nga e gjithë bota. Ato përfaqësojnë jo vetëm industrinë e automobilave, por edhe industri të tjera si çeliku, inxhinieria mekanike, miniera, bujqësia dhe ndërtimi. RAVENOL është tashmë i pranishëm në më shumë se 80 vende të botës!

Pavarësisht prodhimit masiv, marka i kushton vëmendje të madhe plotësimit të nevojave individuale të të gjithë klientëve - si korporatat e mëdha dhe ndërmarrjet e mesme, si dhe marrësit individualë. Çdo ditë është një sfidë për markën RAVENOL: plotësimi i nevojave të tregut global. Çdo ditë është gjithashtu një mision për të arritur qëllimin më të rëndësishëm, d.m.th përqendrimi tek përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë dhe zgjerimi i vazhdueshëm i portofolit të produkteveqë do të kënaqë edhe nevojat dhe pritjet më të tepruara. Një qëllim tjetër është prodhimi i produkteve RAVENOL të cilësisë më të lartë. Ka shumë më tepër prej tyre, sepse marka ngrihet në krye të ambicieve të saj çdo ditë.

🚀Më shumë për temën:
  Drita e karikimit është ndezur ose pulson - pse?

Historia e markës RAVENOL

Gjithçka filloi në vitin 1946. Ishte atëherë që në qytetin e vogël të Werther në Westfalia, Hans Triebel themeloi markën Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH. Fillimisht aktiviteti u fokusua në prodhimin dhe shitjen e vajrave motorikë dhe produkteve industriale të pastrimit. Një tjetër datë e rëndësishme në historinë e RAVENOL është viti 1964. Ishte atëherë që kompania u modernizua dhe u zgjerua. Janë prezantuar produkte të reja, përfshirë. vajra multigrade, agjentë të specializuar pastrimi ose detergjentë për motoçikleta dhe biçikleta. Në vitet në vijim, përpjekjet për zhvillimin e portofolit u rinovuan. Përfshirë fillimin e prodhimit të vajrave gjysmë sintetikë dhe plotësisht sintetikë.... Kompania ka evoluar vazhdimisht për të filluar zgjerimin dinamik në tregjet ndërkombëtare në vitet '90. RAVENOL shpejt u bë një nga markat më të njohura në botë.

Cila është arsyeja e suksesit të krijuesve të RAVENOL? Vëmendja ndaj cilësisë, zhvillimi dinamik dhe përdorimi i teknologjisë moderne janë disa nga gjërat që janë përgjegjëse për këtë. Sot e dimë se pasioni është themeli dhe ndjekja e vazhdueshme e perfeksionizmit në teknologjinë e lubrifikimit. Aktualisht, kompania punëson inxhinierë të shquar që e duan punën e tyre. Dhe kjo do të mbetet gjithmonë prerogativë e RAVENOL.

A ia vlejnë vajrat RAVENOL?

A janë vajrat RAVENOL më të mirat në treg?

Shumica e vajrave të motorit në treg kanë viskozitete pak të ndërlidhura. Si rezultat, kjo mund të çojë në një përkeqësim të kushteve të funksionimit të motorit. RAVENOL fokusohet në vajra motori të përputhur saktësisht... Ato prodhohen sipas teknologjisë CleanSynto® dhe teknologjia e re USVO® (Vaj me Viskozitet Ultra të Lartë), i cili është një zhvillim i teknologjisë CleanSynto®. Rezultati është vajra shumë rezistente ndaj konsumit.

Duhet të rekomandohen të gjithë vajrat RAVENOL të disponueshëm në Poloni. Kontrolloni, ndër të tjera, vajin RAVENOL FDS 5W30 CLEANSYNTO 1l. Është një vaj sintetik i rekomanduar për automjetet Ford dhe Fiat. Një opsion tjetër, për shembull RAVENOL 1111139-001-01-999, rekomandohet gjithashtu për të njëjtat marka. Kur zgjidhni produkte nga një markë gjermane, mund të jeni i sigurt se jeni duke u mbështetur në vajrat më të mirë motorikë. Ato do t'i gjeni në dyqanet e makinave, si dhe në faqen tonë të internetit avtotachki.com.

🚀Më shumë për temën:
  Çfarë të bëni nëse ngrohja e brendshme nuk funksionon?

Gjithashtu kontrolloni:

Valvoline - historia e markës dhe vajrat e rekomanduar të motorit

Vajrat celularë - si ndryshojnë ato?

Autori i postimit: Agata Oleinichak

avtotachki.com

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » A ia vlejnë vajrat RAVENOL?

Shto një koment