Llambat Philips EcoVision - si ndryshojnë nga llambat standarde?

Përmbajtje

Çdo shofer që duhet të drejtojë shpesh natën e di se ndriçimi i duhur i makinës është çelësi i sigurisë rrugore. Llambat me cilësi të dobët dëmtojnë dukshmërinë, gjë që mund të çojë në një aksident. Ne nuk i shohim këmbësorët - ata nuk na shohin ne. Për të shmangur tragjedinë, ia vlen të blini një produkt që do të sigurojë ndriçim të mjaftueshëm. Kjo është arsyeja pse sot ju prezantojmë llambat Philips EcoVision që rrisin shikueshmërinë tuaj gjatë natës me 30%.

Pse të blini llamba nga prodhues të njohur?

Mirëmbajtja dhe menaxhimi i rregullt i ndriçimit eshte shume e rendesishme. Por jo më pak e rëndësishme cilësia e llambave... Thjesht produktet e markave të njohura garantojnë 100% siguri. Shumë shoferë duan të kursejnë në ndriçim dhe të blejnë llamba kineze më të lira pa i kuptuar pasojat.

para së gjithash Llambat kineze nuk janë të miratuara... Ata ose e shkaktojnë atë shoferët verbues që lëvizin nga ana e kundërtshkaktuar nga një rreze shumë e fortë drite, ose anasjelltas - rrezja është aq e dobët sa nuk mund të shohësh asgjë.

Një tipar dallues i llambave të lira është se ato shkëlqejnë shumë fort dhe konsumojnë shumë rrymë, gjë që çon në ngrohje të rrezikshme. Kjo mund të dëmtojë llambën dhe, në raste të rralla, vetë fenerin. Dhe riparimi i kësaj të fundit ia vlen shtrenjtë - varion nga disa dhjetëra në disa qindra zloti, të cilat vështirë se mund të quhet kursim.

Llambat kineze nuk kanë filtër UVgjë që është e paimagjinueshme në produktet e markës. Mungesa e një filtri UV bën që reflektori të njolloset dhe çngjyroset reflektori, duke rezultuar në një rreze të dobët drite. Nuk ka asgjë për të mashtruar - Llambat kineze kanë një filament të pashpresë. Duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në lidhje me imitimin e llambave ksenon, të cilat karakterizohen nga një filtër blu - kjo ndikon në humbjen e panevojshme të dritës, që do të thotë - për të reduktuar jetëgjatësinë e llambës.

🚀Më shumë për temën:
  Ceramizer për motorin - çfarë është dhe si funksionon?

Llambat Philips EcoVision - si ndryshojnë?

Një nga prodhuesit e njohur në tregun e llambave të automobilave është Philips. Çdo makinë e dytë në Evropë dhe çdo e tretë në botë është e pajisur me ndriçim të markës. Produktet Philips, të njohura nga ekspertët e automobilave, frymëzon besimin e klientëve, të cilët besojnë se llambat nga një prodhues i njohur do t'i mbajnë të sigurt në rrugë.

Llambat Philips EcoVision ndryshojnë nga llambat standarde në këtë lëshojnë një rreze drite deri në 10 m të gjatë. Më tej ato prodhojnë 30% më shumë dritë sesa llambat standarde halogjene. Në këtë mënyrë udhëtimi gjatë natës bëhet shumë më i sigurt dhe më i këndshëm.

Llambat Philips EcoVision - si ndryshojnë nga llambat standarde?

Philips EcoVision për llambat bërë nga xhami kuarci rezistent ndaj ultravjollcës me cilësi të lartë dhe karakterizohet nga rritja e rezistencës ndaj temperaturave të larta dhe dridhjeve, dhe kjo minimizon rrezikun e shpërthimit... Përveç kësaj, për shkak të kësaj, është e mundur të merret një presion i rritur në cilindër, i cili përkthehet në emetim të dritës më të fortë. Përveç kësaj, llambat Philips EcoVison rezistent ndaj lagështirësprandaj asnjë shi apo pellg nuk është problem për ta.

Është gjithashtu e rëndësishme që llambat EcoVision, si të gjitha produktet Philips kanë miratimin e duhur ECE... Kjo i lejon drejtuesit të jenë të sigurt për këtë Llambat që përdorin garantojnë 100% siguri gjatë vozitjes. Kjo është e rëndësishme sepse duhet ta mbani mend atë për instalimin e ndriçimit në një makinë që nuk ka lejen e duhur, do të gjobitet deri në 500 PLN.

Llambat Philips EcoVision - si ndryshojnë nga llambat standarde?

Zgjedhja e llambave është një prioritet kur bëhet fjalë për sigurinë. Sidomos shoferët që lëviz natën në vende të pandriçuara, duhet të konsideroni blerjen e llambave për makinën tuaj. J.Nëse keni nevojë për shikueshmëri të mirë që është më e mirë se llambat standarde, por që nuk i verbon drejtuesit që vijnë ose nuk e shkurton jetën e produktit, ju rekomandojmë Philips EcoVision. Me këto llamba, çdo udhëtim do të jetë i sigurt. Shikoni ofertën tonë në NOCAR i kujdesuni për sigurinë tuaj rrugore sot!

🚀Më shumë për temën:
  Motoçikleta në vjeshtë - çfarë të mbani mend?

Dëshironi të dini se cilat llamba Philips të zgjidhni në mënyrë që të mos paguani shumë? Ne kemi shkruar për këtë në blogun tonë KËTU.

Nokaut, Philips,

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Llambat Philips EcoVision - si ndryshojnë nga llambat standarde?

Shto një koment