Llambat Osram janë një zbulim i madh në ndriçimin e kamionëve.
 

Përmbajtje

Zgjedhja e llambave për një kamion është më e kërkuar sesa për një makinë. Kjo për shkak se kamionët janë të ekspozuar ndaj ndikimeve dhe kushteve të vështira të rrugës. Është shumë e zakonshme që drejtuesit të lëvizin përgjatë rrugës gjatë natës, gjë që kërkon ndriçim të përsosur dhe shikueshmëri të shkëlqyer. Kjo nuk mund të arrihet me llamba standarde inkandeshente. Ka shumë halogjenë 24V të disponueshëm në treg, por jo të gjithë i plotësojnë kushtet e kërkuara. OSRAM patentuar posaçërisht për nevojat e shoferëve të kamionëve Produktet Truckstar Produke përdorur teknologjinë e një çifti të vetëm të përdredhur. Në këtë mënyrë llambat zgjasin më shumë, janë rezistente ndaj goditjeve dhe lëshojnë më shumë dritë.

Rëndësia e fijeve me një kthesë për kamionë

Pyetja kryesore që duhet bërë është: Çfarë Me të vërtetë teknologjia e vetme është thelbësore për kamionin... Ajo rezulton të jetë e madhe, sepse jep kaq shumë tre avantazhetë cilat kanë një rëndësi të madhe për drejtuesit e kamionëve. Teknologjia me një kabllo është përgjegjëse për:

  • lëshohet më shumë dritë
  • qëndrueshmëri e rritur,
  • rritje e rezistencës ndaj ndikimit.

Këto gjëra është e pamundur e arritshme me teknologjinë me dy tela.

 

Kablloja e qëndrueshme me një çift të përdredhur minimizon ndjeshmërinë ndaj dridhjeve, jep 100% më shumë dritë dhe zgjat jetën e llambës me 2,5 herë. Kjo ndihmon për të kursyer para dhe kohë shoferëve.

Çfarë duhet të keni parasysh kur zgjidhni një llambë për një kamion?

Pyetja e bërë më shpesh: çfarë të keni parasysh kur zgjidhni llamba për kamion... Ekspertët i kushtojnë vëmendje për të kontrolluar nëse produkti është përdorur për montimin e parë të fabrikës. Në këtë rast, ky informacion duhet të tregohet në paketim. Kjo është e rëndësishme sepse kjo shenjë garanton praninë e llambës. origjinale i blerë nga një dyqan i autorizuar... Për fat të keq tregu është i mbipopulluar falsifikimet dhe zëvendësuesittë cilat ndryshojnë dukshëm nga produkti origjinal, origjinal. Është gjithashtu e rëndësishme të zgjidhni kontrolloi llambatë cilat janë miratuar dhe autorizuar siç duhet për përdorim. Nuk ia vlen të rrezikojmë dhe të blejmë një produkt me fuqi të shtuar nëse nuk do ta përdorim për qëllimin e synuar. Disa prodhues i prodhojnë këto llamba por e bëjnë të qartë se ato nuk janë të përshtatshme për përdorim në rrugë. Duhet patjetër të ndiqni udhëzimet e tyre.

🚀Më shumë për temën:
  Ngrohja mobile - avantazhet dhe disavantazhet

Si te zgjidhni?

Edhe pse shoferët besojnë se me ndihmën e llambave të tilla shohin më shumëështë vërtet e thjeshtë Iluzion optik... Plus ka rreziku i verbimit të shoferëve që vijnë nga afërtë cilat mund të krijojnë serioze rrezik rruge.

 

Duhet mbajtur mend se llambat me fuqi më të lartë çojnë në dëmtimi i reflektorit dhe abazhur përmes gjenerimi i tepërt i nxehtësisë... Si rezultat, mund të keni kosto shtesë në formën e zëvendësimit të reflektorit, të cilat, natyrisht, të gjithë do të preferonin t'i shmangnin.

Llambat Osram janë një zbulim i madh në ndriçimin e kamionëve. Llambat halogjene H11 24V Truckstar Pro nga OSRAM janë të dizajnuara për fenerët e kamionëve dhe autobusëve. Produktet OSRAM janë testuar në miliona automjete në mbarë botën. Seritë Truckstar Pro janë llamba me teknologji të patentuar të çifteve të përdredhura dhe rezistencë të jashtëzakonshme ndaj goditjeve. Qëndrueshmëria e tyre është dyfishuar dhe ato prodhojnë dy herë më shumë dritë se llambat konvencionale 24 V. Ndërrimi më pak i shpeshtë ju kursen kohën dhe paratë e nevojshme për kohën e ndërprerjes së ndërrimit të llambave. Dukshmëria më e mirë dhe ndriçimi optimal i rrugës janë veçanërisht të rëndësishme për drejtuesit e mjeteve që shpesh duhet të ngasin makinën gjatë natës. Çmimi për 2 copë. Llambat Osram janë një zbulim i madh në ndriçimin e kamionëve. Llambat Osram janë një zbulim i madh në ndriçimin e kamionëve. Llambat Osram janë një zbulim i madh në ndriçimin e kamionëve.

Nëse jeni duke kërkuar për llamba për kamionin tuaj, shikoni ofertën e markës OSRAM... Produktet Truckstar Pro u pritën me entuziazëm nga drejtuesit e mjeteve dhe pronat e tyre janë konfirmuar nga specialistë në shumë studime. Kamionët duhet të projektohen për t'i bërë ballë kushteve të vështira - linja e produkteve Truckstar Pro mund të ndihmojë.

Nëse, përveç llambës së kamionit tuaj, po kërkoni një llambë të përshtatshme për makinën tuaj, shikoni ofertën tonë të dyqanit - këtu! Dritat Knock out ata shkëlqejnë më gjatë!

Burimi i fotos: ,, osram.pl

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Llambat Osram janë një zbulim i madh në ndriçimin e kamionëve.

Shto një koment