Llamba Xenon D1S - Modele të njohura
 

Përmbajtje

Ne kemi folur tashmë për avantazhet e llambave ksenon. një rekord... Le të kujtojmë së pari tiparet më të rëndësishme të ksenoneve. Para së gjithash, natyrisht, lëshojnë dritë me cilësi më të mirëafër dritës natyrale. Kjo drejtpërdrejt përkthehet në shikueshmëri më të mirë të rrugës, reagim më të shpejtë të shoferit ndaj pengesave dhe një rritje të konsiderueshme komoditet më i madh ngarje... Avantazhi i padyshimtë i llambave ksenon është se ato lëshojnë më shumë dritë në të njëjtën kohë. konsum i ulët i energjisë... Si rezultat, ksenonët mund të zgjasin më gjatë. Së fundi, llambat ksenon janë gjithashtu zgjedhja e drejtuesve për hir të tyre. pamje origjinale, me stil - karakteristikat e tyre shkëlqim blu i jep ndriçimit njëfarë elegance dhe ndonjëherë edhe egërsi.

Llambat D1S - informacion i përgjithshëm

D1S Ky është përcaktimi për llambat ksenon të automobilave. Shkronja “D” na tregon se kemi të bëjmë me ksenon. Një karakter tjetër i dixhitalizuar tregon nëse ndezësi është i integruar në filament. Shifrat tek dhe për rrjedhojë 1 i referohen fijet ndezëse... Së fundi, karakteri i fundit, shkronja "S", tregon llojin e fenerit, në rastin e D1S është lente reflektore... Si përfundim - një llambë e lehtë D1S - Llambë ksenon me ndezës lente.... Ashtu si të gjitha llambat ksenon, përdoret në fenerët kryesorë të një makine, domethënë në rrezet e gjata dhe të ulëta. Ajo ka Fuqia 35 W dhe tension 85 Vdhe kohën e jetës së tij Mesatarisht 2000 orë.

Llambat e makinave D1S janë në dispozicion në avtotachki.com

Llambat ksenon ofrohen nga prodhues të njohur dhe të respektuar të ndriçimit të automobilave. Për modelet më të njohura të llambave D1S përfshijnë, ndër të tjera X-tremeVision ose BlueVision Ultra MARKA Philips dhe seria XENARC® MARKA Osram... Këto dhe modele të tjera janë gjithashtu të disponueshme në avtotachki.com.

 
🚀Më shumë për temën:
  Si të kujdeseni për filtrin DPF?

X-tremeVision Philips - llambat me temperaturë ngjyra 4800K dhe jetëgjatësi mesatare deri në 2500 orë. Ato mund të përshkruhen me dy fjalë: "më shumë dritë". Çfarë i bën ata të ndryshëm?

 • transmetohet madje 50% më shumë dritë krahasuar me llambat standarde ksenon, duke rezultuar në dukshmëri e shtuar jo vetëm përpara por edhe në anët e makinës
 • ndriçimi optimal pa i verbuar drejtuesit e tjerë dhe përdoruesit e tjerë të trafikut
 • produktiviteti maksimal
 • garanci vozitje e sigurt dhe komode
 • ngjyra e dritës është e ngjashme me dritën natyrale të ditës, në këtë mënyrë shoferit nuk i lodhen sytë kaq shpejte cila i lejon atij të ngasë rehat dhe për këtë arsye të sigurt
 • si të gjitha llambat Philips, ato janë bërë nga xhami kuarci me cilësi të lartërezistent ndaj shumë faktorëve të jashtëm: rrezatimit UV, temperaturave të larta dhe ngritjeve të tij të konsiderueshme, dridhjeve dhe lagështisë

Vizioni Philips - Llambat ksenon me temperaturë ngjyra 4600K dhe jetëgjatësi mesatare deri në 2500 orë. Është një zëvendësim ideal kur zëvendësoni një burim drite. Çfarë tjetër e veçon këtë model?

 • teknologjitë e avancuara që lejojnë standardizoni temperaturën e ngjyravebëni një llambë vizion mund të zëvendësojë në mënyrë efektive një llambë të djegur - rregullon automatikisht ngjyrën e saj që të përputhet me ngjyrën e llambës së pandryshuar
 • teknologjia e përdorur e bën llambën Vizioni është një zgjedhje ekonomike dhe praktike

BlueVision Ultra Philips - Llambat ksenon me një temperaturë ngjyrash deri në 6000K dhe një jetë mesatare shërbimi deri në 2500 orë. Cilat janë tiparet karakteristike të tyre?

 
 • emetimi dritë e ftohtë shumë i fuqishëm, me një karakteristikë shkëlqim blu
 • dizajn elegant dhe shkëlqim maksimal pa rrezikun e verbimit të drejtuesve të tjerë dhe përdoruesve të tjerë të rrugës
 • shkëlqim blu i rritur
 • një zgjedhje e mirë për shoferë kërkues ndriçim elegant dhe origjinal

WhiteVision Philips - Llambat ksenon me një temperaturë ngjyrash deri në 6000K dhe një jetë mesatare shërbimi deri në 2500 orë. Ata dallohen për stilin e tyre origjinal elegant dhe një efekt intensiv të dritës së bardhë, i ngjashëm me ndriçimin cilësor LED. Ata janë një shtesë dhe përmirësim i këndshëm për fenerët ksenon. Inovativiteti i tyre përcaktohet nga:

 • teknologji e patentuar e veshjes, falë së cilës llambat lëshojnë reale dritë e bardhë e përshtatur me ngjyrën e dritave LED
 • më të mirë dukshmëri pa shkëlqim duke ndikuar përqendrimi dhe vigjilenca maksimale e drejtuesit të mjetit gjatë vozitjes gjatë natës
 • Pastër një rrjedhë drite e bardhë e pastër largon në mënyrë efektive errësirën
🚀Më shumë për temën:
  A duhet të përdor frenën e parkimit në dimër?

XENARC® Osram origjinal - llamba ksenon me temperaturë ngjyra deri në 4150K. Çfarë i bën ata të ndryshëm nga ksenonët e tjerë?

 • lëshojnë dritë e ndritshme me kontrast të lartë
 • madje japin 100% më shumë dritëndërkohë që konsumon edhe më pak energji se ksenonët e tjerë dhe lëshon gjysmën e dioksidit të karbonit

Llamba Xenon D1S - Modele të njohura

XENARC® NIGHT BREAKER® Osram i pakufizuar - llamba ksenon me temperaturë ngjyra deri në 4350K. Ata emetojnë 70% më shumë dritë krahasuar me ksenonët e tjerë. Është 5% më e bardhë dhe rrezja e saj është 20 metra më e gjatë, kështu që shoferi e ka. dukshmëri e madhedhe kjo, nga ana tjetër, përshpejton reagimin e tij ndaj pengesave të papritura në rrugë. Gjithashtu drita e emetuar nuk e lodh shikimin kaq shpejtduke garantuar më të këndshme dhe më shumë udhëtim i rehatshëm.

Llamba Xenon D1S - Modele të njohura

XENARC® COOL BLUE® Osram intensiv - Llambat ksenon të gjeneratës së re me dizajn modern, me temperaturë ngjyrash deri në 5500K. Ata emetojnë 20% më shumë dritë me një rrjedhë uniforme dhe të ndritshme, ngjyrë kaltërosh kontrast i lartë. Një model ndriçimi i çmuar kryesisht nga shoferët që kërkojnë një stil unik dhe ekspresiv, të ngjashëm me Philips CoolVision Ultra.

 

Llamba Xenon D1S - Modele të njohura

Të gjitha llambat ksenon Osram nga kjo seri XENARC® duhet të zëvendësohet me mekanikë të specializuar. Në dyqanin avtotachki.com mund të gjeni gjithashtu ballastet elektronike model llambë të dedikuar XENARC®.

Llambat Xenon D1S HID ofrohen gjithashtu nga marka. General Electric - do të jetë GE Xensation - dhe Marka Narva.

Ne kemi mbledhur dhe organizuar këtë informacion për t'ju ndihmuar të zgjidhni modelin e duhur. Llambat e makinave D1S... Shkoni në avtotachki.com dhe shikoni vetë!

Philips, Osram, autotachki.com

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Llamba Xenon D1S - Modele të njohura

Shto një koment