Kalo tek përmbajtja

AKI

AKI
Titulli:AKI
Viti i themelimit:1944
Themeluesit:Kim Chhol-ho
Bën pjesë:Grupi Motor Hyundai
Расположение:Seul, Kore e Jugut
News:Читать

Lloji i trupit: 

AKI

Historia e markës së makinave KIA

AKI u bë e njohur për botën jo shumë kohë më parë. Makinat u shfaqën në treg vetëm në vitin 1992 dhe 20 vjet më vonë kompania u bë prodhuesi i shtatë më i popullarizuar i makinave. Më poshtë është një histori e detajuar e markës. Themeluesi Kompania u bë operacionale në maj 1944 me emrin e regjistruar "KyungSung Precision Industry" (përkthim i përafërt: industri precize). Tagline. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e KIA-s në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » AKI

Shto një koment