Cilat llamba ekonomike H1 nga Osram duhet të zgjidhni?

Përmbajtje

Зима - periudha kur errësohet shumë më shpejt se pjesa tjetër e vitit. Në këtë kohë, ndriçimi i rrugës duhet të jetë më i rëndësishëm për ne se zakonisht. Fenerët e zgjedhur në mënyrë korrekte përmirësojnë dukshmërinë dhe rrisin ndjeshëm sigurinë. Dhe cilat llamba H1 t'u besoni këtë sezon?

Në Poloni detyrë drejton me fenerë ndezur gjatë gjithë vitit. Kjo recetë vlen edhe për çiklistët! Fenerët janë krijuar jo vetëm për të ndriçuar rrugën tonë, por edhe për të na bërë të dukshëm për drejtuesit e tjerë nga distanca. Për ata që e kanë harruar ose nuk e kanë ndezur - kujdes, pritet ngasja pa fenerë. Mandati në lartësi 200 PLN, sepse ndriçimi i punës është themeli i sigurisë rrugore. Në varësi të automjetit tuaj, fenerët mund të jenë halogjen, ksenon ose LED. Këto të fundit dallohen për konsumin më të ulët të energjisë dhe qëndrueshmërinë më të mirë.

H1 ishte llamba e parë halogjene konfirmuar për përdorim në prodhimin e makinave. Ajo u prezantua në treg në 1962 nga prodhuesit evropianë si llamba fenerësh. Megjithatë, llamba nuk u miratua në Shtetet e Bashkuara deri në vitin 1997.

Llambat H1 nga Osram

kompani OsramËshtë një prodhues gjerman i produkteve të ndriçimit. Në vitin 1906 u regjistrua emri "Osram", i formuar nga kombinimi i fjalëve "osm" dhe "tungsten". Aktualisht, kompania është një nga prodhuesit më të mëdhenj të pajisjeve të ndriçimit në botë. Produktet e saj janë aktualisht në dispozicion në 150 vende të botës. mbresëlënëse!

Prej gati një shekulli i ofron tregut produkte cilësore me çmime optimale.

Sot prezantojmë produktet e saj për çdo buxhet!

Kostoja e një llambë deri në 10 PLN → këtu

🚀Më shumë për temën:
  Çfarë është ndarja e makinave dhe si funksionon?

Cilat llamba ekonomike H1 nga Osram duhet të zgjidhni?

Kostoja e një llambë deri në 20 PLN → këtu

Cilat llamba ekonomike H1 nga Osram duhet të zgjidhni?

Kostoja e një llambë deri në 30 PLN → këtu

Cilat llamba ekonomike H1 nga Osram duhet të zgjidhni?

Çfarë tjetër duhet të kërkoni kur zgjidhni një llambë H1?

Nëse tashmë e dimë se cili lloj llambë është i përshtatshëm për makinën tonë, ia vlen të mendojmë të zgjedhim një ngjyrë shkëlqimi. Ngjyra e lehtë - e përcaktuar në gradë Kelvin, sa më e lartë të jetë vlera, aq më blu është ngjyra e dritës. Ngjyra natyrale për çdo llambë është një nuancë paksa e verdhë rreth 2800K, por disa njerëz duan të përmirësojnë pamjen e fenerëve të tyre duke zgjedhur 6500K më shumë se një herë - kjo është një blu vërtet e bukur! Megjithatë, ata kanë një pengesë të madhe - shkëlqejnë shumë më keq se xhamit transparent jo të lyer dhe, për më tepër, janë më të prirur ndaj konsumimit, që nga pikëpamja ekonomike shpesh nënkupton zëvendësimin e tyre, sepse kanë karakteristika më të larta. kostot operative.

Para se të blini NocarRadzi:

  • para se të blini një llambë, inspektim simbolin e tij në librin e shërbimit të makinës suaj ose lexoni simbolin në trupin e llambës së mëparshme,
  • te kujtohetqë llambat të ndërrohen më së miri në çifte. Ai që digjet i pari e bën të qartë se së shpejti do të vijë koha për të dytin,
  • ia vlen të kontrollohet pas zëvendësimit të llambave rregullimi i fenerëve në stacionin diagnostikues - rreth 15 PLN.

bulbs është më mirë të zëvendësoni makinat në çifte. Atëherë kemi besim se të dyja do të na ofrojnë shikueshmëri më të mirë në rrugë. #NocarKëshilla: Është e vlefshme Blini llamba nga prodhues me reputacion pasi ato kanë qëndrueshmërinë më të mirë. Shikoni asortimentin tonë në avtotachki.com dhe gjeni diçka për veten tuaj.

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Cilat llamba ekonomike H1 nga Osram duhet të zgjidhni?

Shto një koment