Kalo tek përmbajtja

Dekret

Dekret
Titulli:FIAT
Viti i themelimit:1899
Themeluesit:Giovanni Agnelli
Bën pjesë:Veturat Fiat Chrysler
Расположение:ItaliТурин
News:Читать

Lloji i trupit: 

Dekret

Historia e markës së makinave Fiat

Fiat zë vend në botën e automobilave. Shtë një nga kompanitë e njohura për prodhimin e pajisjeve mekanike për bujqësi, ndërtim, transport mallrash dhe udhëtarësh, dhe, natyrisht, makina. Historia në mbarë botën e markave të makinave plotësohet nga zhvillimi unik i ngjarjeve që e çuan kompaninë në një famë të tillë. Këtu është historia se si grupi. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha dyqanet e Fiat në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Dekret

Shto një koment