Kalo tek përmbajtja

Chrysler

Chrysler

Titulli:KRIZLER
Viti i themelimit:1925
Themeluesit:Walter Chrysler
Bën pjesë:Veturat Fiat Chrysler
Расположение:Holandë
Britania e Madhe
SHBA
News:Читать


Lloji i trupit: 

Chrysler

Historia e Chrysler

Chrysler është një kompani amerikane e automobilave e specializuar në prodhimin e makinave të pasagjerëve, kamionëve dhe aksesorëve. Përveç kësaj, kompania është e angazhuar në prodhimin e produkteve elektronike dhe të aviacionit. Në vitin 1998, ndodhi një bashkim me Daimler-Benz. Si rezultat, u formua kompania Daimler-Chrysler. Në vitin 2014, Chrysler u bë pjesë e shqetësimit italian të automobilave Fiat. Pastaj kompania u kthye në Tre të Mëdhenjtë e Detroit. ...

Shto një koment

Shihni të gjitha sallat e Chrysler në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Chrysler

Shto një koment