Si ndryshojnë llambat sportive General Electric nga llambat inkandeshente standarde?
 

Përmbajtje

A nuk funksionojnë llambat tuaja? Ende duhet të investoni në produktin e gabuar? Po kërkoni diçka që do t'ju lejojë të vozitni të sigurt dhe të dalloheni në rrugë? Shikoni General Electric Sportligh!

General Electric është një kompani amerikane me bazë në Fairfield që jo vetëm furnizon llamba, por operon edhe në industri të tilla si makineri dhe pajisje, energji, naftë dhe shumë të tjera. Në vitin 2014, GE u rendit e 27-ta në renditjen e ndërmarrjeve më të mëdha në botë.

Oferta e NOCAR përfshin produktet më cilësore nga GE. Ne ofrojmë llamba të zgjedhura që do të zgjasin më gjatë dhe më gjatë se llambat standarde! Këtu mund të gjeni jo vetëm llamba fluoreshente, por edhe LED, motor e shumë të tjera. Por sot do të fokusohemi te llambat nga seria Sportlight!

 

Si ndryshojnë nga llambat e zakonshme?

Kur blejmë llamba për makina, ne kujdesemi për cilësinë e mirë të mallrave. Para së gjithash, qëndrueshmëria dhe një periudhë e gjatë ndriçimi janë të rëndësishme. Rrallëherë ndonjë nga shoferët sjell llamba rezervë me vete. Shumica prej tyre shpresojnë se paratë e investuara do t'u sigurojnë atyre një kënaqësi të rehatshme dhe afatgjatë të produktit.

Si të kontrollojmë se sa kohë mund të na shërbejë një llambë e caktuar? Është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje parametrave B3 dhe Tc, të cilat përcaktojnë qëndrueshmërinë e llambave dhe djegësve ksenon. Tc - informacion që tregon kohën e funksionimit, pas së cilës 63,2% e llambave të ekzaminuara digjen. Këto të dhëna shfaqen në orë. Nga ana tjetër, parametri B3 merr parasysh kohën pas së cilës digjen 3% e llambave të këtij modeli.

Përveç tensionit të instalimit të automjetit, ka faktorë të tjerë që do të shkurtojnë jetën e një llambë. Një prej tyre është metoda e ndërtimit. Nëse prekni llambën gjatë futjes së llambës, ajo do të bëhet e yndyrshme. Kjo padyshim do të ndikojë në konsumin më të shpejtë të produktit.

 
🚀Më shumë për temën:
  Çfarë është amortizuesi i boshtit të boshtit?

Llamba Sportlight General Electric ofron 50% më shumë dritë se produktet standarde në treg. Përveç kësaj, ato përmirësojnë dukshmërinë në anë të rrugës dhe në kushte të këqija të motit si stuhi, shi ose breshër. Përmirësimi i dukshmërisë në rrugë do të thotë ngarje më e sigurt. Llambat kanë një përfundim tërheqës argjendi.

Si ndryshojnë llambat sportive General Electric nga llambat inkandeshente standarde?

Pse të mos blini llamba standarde të lira?

Testet e fundit të llambave të AutoŚwiat kanë vërtetuar se edhe nëse përpiqemi të përdorim llamba me cilësi të ulët vetëm një herë, qoftë edhe për një moment, ato mund të dobësojnë ose shkatërrojnë fenerët tanë. Kjo situatë zakonisht lind kur, kur blejmë një produkt, u besojmë parametrave të treguar në paketë. Sigurisht, ato duhet të jenë të vërteta, por nëse përpiqemi të blejmë një produkt me cilësi të dyshimtë (jashtëzakonisht i lirë dhe i prodhuar nga një prodhues krejtësisht i panjohur), mund të rezultojë që në vend të, për shembull, 55 W, llambat tona kanë 85 W. . Pa dyshuar asgjë, do t'i vendosim në makinën tonë dhe pas ndezjes së parë të fenerit, do të shihni një tym të lehtë në xhami dhe reflektor. Ndonjëherë madje ndodh që një simptomë e tillë të mos jetë e dukshme dhe ne pa vetëdije ngasim një makinë me llamba, duke dëmtuar sistematikisht llambat tona.

Për të shmangur zhgënjimin në përdorimin e llambave që nuk do të na kënaqin për një kohë të gjatë, ia vlen të blini llamba nga prodhues të njohur, veçanërisht rekomandojmë serinë Sportlight, e cila nuk do të na zhgënjejë në asnjë rrethanë!

Shkoni në dyqanin tonë → avtotachki.com dhe shikoni vetë!

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » Si ndryshojnë llambat sportive General Electric nga llambat inkandeshente standarde?

Shto një koment