Kalo tek përmbajtja

BMW

BMW
Titulli:BMW
Viti i themelimit:1916
Themeluesit:Karl Friedrich RappCamillo Castiglioni
Kush zotëron:FWBBMWISE:BMW
Расположение: GjermaniМюнхен
News:Читать

Lloji i trupit: 

BMW

Historia e markës së automjeteve BMW

Ndër prodhuesit më të njohur të makinave, prodhimet e të cilave respektohen në të gjithë botën, është BMW. Kompania është e angazhuar në prodhimin e makinave të pasagjerëve, crossover, makinave sportive dhe automjeteve motorike. Selia e markës ndodhet në Gjermani - qyteti i Mynihut. Sot, grupi përfshin marka të njohura si Mini, si dhe një ndarje premium për prodhimin e luksit. ...


Shto një koment

Shihni të gjitha dyqanet e BMW në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » BMW

2 комментария

  1. Unë e mirëpres kompaninë BMW dhe e ka këtë kompani. Faleminderit dhe mbrojtësit tim. Unë mund të punoj në këtë kompani të bukur. Faleminderit

Shto një koment