Autoshkolla Online është një orë mësimi për ngarje makine në formën e artikujve dhe videove të hollësishme që ju lejojnë t'u jepni bazat e ngasjes së makinës fillestarëve ose njerëzve që po përgatiten të hipin në timon në të ardhmen e afërt, ndërsa studioni në një shkollë autoshkolle . Nuk është sekret që instruktorët e makinës jo gjithmonë i mbulojnë plotësisht të gjitha ndërlikimet e ngasjes, dhe vetë studenti nganjëherë heziton të kërkojë gjëra themelore.

Sidomos në mënyrë që fillestarët të kuptojnë më mirë bazat e ngasjes, portali i makinave avtotachki.com boton mësime që do të ndihmojnë pronarët e makinave fillestare. Lista e materialeve të trajnimit gradualisht do të zgjerohet.


Shkolla për shofer në internet - orë mësimiMësimi 6. Si të frenohet në dimër (me dhe pa ABS). Frenimi i motorit.

Kryesor » Shkolla për shofer në internet - orë mësimi

Shto një koment