Kalo tek përmbajtja

Acura

Acura
Titulli:ACURA
Viti i themelimit:1986
Themeluesi:honda
Bën pjesë:honda
Расположение:Japoni: Tokio, E kaluara
News:Читать


Lloji i trupit:

Acura

Historia e markës së makinave Acura

Acura është ndarja amerikane e shqetësimit japonez Honda. Specialshtë specializuar në prodhimin e makinave ekzekutive dhe makinave sportive. Acura u bë marka e parë e makinave luksoze në Japoni. Arritja e kompanisë që nga vitet e para të ekzistencës së saj ishte se ajo fitoi popullaritet në Shtetet e Bashkuara përmes prodhimit të makinave premium. Prodhimi i shumicës së makinave. ...

Asnjë post nuk u gjet

Asnjë post nuk u gjet

Shto një koment

Shihni të gjitha sallonet e Acura në hartat google

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Acura

Shto një koment