5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.

Përmbajtje

Shumë shpesh, kur shikoni reklama për shitjen e një makine të përdorur, rezulton se modeli që na pëlqen plotëson kriteret tona themelore, gjendja dhe kilometrazhi i tij janë të mira, por ... Por, mjaft modeste për sa i përket pajisjeve. Ne duam të hipim në timon dhe të gulçojmë, por ende na duhet të bëjmë kompromis dhe të heqim dorë nga disa mallra moderne. Dhe a na duhen vërtet ata? Këtu janë 5 opsione nga të cilat lehtë mund të hiqni dorë kur blini një makinë të përdorur ose i instaloni ato më vonë.

Rrota aliazh

Ky është padyshim një mundësi që mund të mos e shikoni kur zgjidhni një makinë të përdorur. Por kjo kryesisht ka të bëjë me makinat e segmentit masiv dhe blerësit të cilët tërhiqen nga biznesi dhe klasa premium janë shumë më kërkues për llojin e makinës dhe shpesh nuk i kushtojnë vëmendje pajisjeve themelore. Dhe kot. Pse Arsyeja kryesore është se rrotat e aliazhit mund të blihen dhe instalohen në çdo kohë. Sigurisht, ekziston një vërejtje - disqet origjinale të tilla të markave premium nuk janë të lira.

5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.

Sunroof ose çati panoramike

Opsione shumë efektive, por praktikisht të pakuptimta në praktikë. Sunroof është vjetëruar që nga vitet 80 dhe 90, kur kondicionimi i ajrit konsiderohej një luks dhe temperatura në kabinën kontrollohej duke hapur një hapje shtesë në çati që injekton nxehtësinë në makinë. Kulmi panoramik është më interesant. Infuzion brendësinë me dritë shtesë të ditës, duke e bërë brendësinë më të gjerë. Gjithashtu, zakonisht është një gëzim për fëmijët që ngasin vendet e pasme, megjithëse zgjat rreth një muaj. Si shoferi ashtu edhe pasagjeri duhet ta shohin atë një herë në muaj. Në mot të lagësht dhe kur temperatura bie në dimër, çatia bëhet një burim shtesë i kondensimit.

🚀Më shumë për temën:
  Kur të kaloni transmetimin automatik në modalitetin manual
5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.

Timon shumëfunksional

Në makinat moderne, një timon pa butona perceptohet të jetë mjaft buxhetor. Edhe pse shumica e modeleve kryesore në tregun pasues janë në të vërtetë akoma pa këtë opsion, siç janë ato bazë nga markat premium të shtrenjta. Pa një timon të tillë, problemi nuk është i madh - në fund të fundit, kthimi i regjistruesit të radios dhe shtypja e butonave në panel nuk është shumë e vështirë. Dhe ata që nuk mund të jetojnë më pa një mundësi të tillë mund të blejnë lehtësisht një timon të tillë dhe ta instalojnë atë. Gjëja më e rëndësishme është që një opsion i tillë për modelin e zgjedhur të ekzistojë në versionin fabrikor.

5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.

Sistem i shtrenjtë multimedial

Sistemet në modë multimediale me ekrane të mëdha sigurisht që duken bukur dhe mund të bëjnë shumë, por le të jemi të sinqertë - ato nuk përputhen me funksionalitetin e një smartphone modern. Kështu që funksionet e tyre kryesore janë akoma radio me portë USB, Bluetooth dhe kamerë të pasme. Sot e gjithë kjo mund të instalohet shtesë në çdo kohë, si në formë standarde ashtu edhe si pajisje shtesë.

5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.

Brendshme lëkure

Atributi i pajisjeve të detyrueshme si në modelet e biznesit ashtu edhe në ato premium. Në fakt, ky opsion është mjaft i diskutueshëm. Së pari, vetëm veturat e shtrenjta mund të mburren me lëkurë vërtet me cilësi të lartë, dhe në segmentin masiv dhe shpesh edhe në klasën e biznesit lëkura artificiale përdoret me shkallë të ndryshme të cilësisë. Disavantazhi kryesor është gjendja e pakëndshme e trupit në dimër dhe verë. Ndërsa ngrohja e sediljeve kursen në dimër, ventilimi nuk është aq i përhapur dhe pronarët dalin nga makina të tilla me shpinë të lagur në verë. Ata që nuk mund të imagjinojnë një makinë pa lëkurë, gjithmonë mund të porosisin një tapiceri në sallon.

5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.
ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » 5 opsione që nuk ia vlen të blihen të dorës së dytë.

Shto një koment