5 arsye pse makina juaj duhet të ketë një webcam

Edhe pse ende disa vite më parë, një ueb-kamerë në një makinë shihej rrallë.tani kjo po ndryshon. Shoferë polakë vlerësoi avantazhet e DVR-ve dhe t'i përdorin ato gjithnjë e më shumë. A po mendoni të instaloni një kamerë makine? Zbuloni 5 arsyet pse ai duhet të jetë në makinë!

  1. DVR do t'ju mbrojë nga gjobat e paligjshme

Sa herë keni hyrë të përshkruara gabimisht ose kujtesë nga një polic? Fatkeqësisht, është e vështirë të debatosh me autoritetet nëse nuk i kemi. provat përkatëse. Në situata të tilla, një aparat fotografik makine vjen në shpëtim. regjistron të gjithë rrugënne shkuam. Ka shumë shpresa që fotoja në të cilën do të shkruhet prova e pafajësisë sonë na ruaj nga qortime dhe gjoba të padrejta.

  1. A është video dëshmi për siguruesin dhe gjykatën?

Disa argumentojnë se videoja e kamerës së internetit nuk mund të përdoret si provë për siguruesin, të tjerë argumentojnë se nuk ka kundërindikacion për këtë. Vërtet? edhe pse nuk ka asnjë dispozitë të veçantë në ligjin polak që do të rregullonte çështjen e regjistrimit në një VCR, megjithatë, sipas Artit. 308 i Kodit të Procedurës Civile Gjykata mund të pranojë prova nga filma, televizion, fotokopjues, fotografi dhe pllaka zanore ose kaseta dhe pajisje të tjera që regjistrojnë ose transmetojnë imazhe ose tinguj. Gjithashtu, siguruesit në situata kur është e pamundur të përcaktohen qartë se cilat ishin arsyet e dëmtimit të mjetit apo aksidentit, në thelb pranoni të përdorni pamjet e kamerës së internetit si provë. Si rezultat, në rast vështirësish në marrjen e kompensimit, ju mund të kërkoni të drejtat tuaja me siguruesin ose të kërkoni ndihmë ligjore.

  1. Kamera e makinave - tmerri i piratëve të trafikut!

Njëherë e një kohë, në rrugët polake mund të takonte tifozë të drejtimit të pamatur, për të cilët rregullat nuk kishin shumë rëndësi. Sot janë gjithnjë e më pak raste të tilla. Ata i frikësohen rritjes së numrit të patrullave të policisë dhe kamerave të shpejtësisë. Megjithatë, për disa kohë Regjistrimet DVR të makinave ndihmojnë në monitorimin e drejtuesve të papërgjegjshëm... Të gjithë e vlerësojmë sigurinë rrugore. Prandaj, shoferët që kanë kamera në automjetet e tyre dhe ata dëshmojnë sjellje të papërgjegjshme, shpesh e regjistrojnë atë dhe më pas, për shembull, e postojnë në internet. Kjo ndikon kulturë në rritje mes drejtuesve të automjeteve dhe cfare je ti nuk ndihen të pandëshkuar.

🚀Më shumë për temën:
  8 arsye të mira për të blerë një modul Philips Daylight 9 gjatë ditës

5 arsye pse makina juaj duhet të ketë një webcam

  1. Shikoni rrugën, pamjet do t'ju tregojnë ... kamera!

Shumica e aksidenteve automobilistike lind nga mungesa e vëmendjes. Shoferët, në vend që të shikojnë rrugën, admirojnë pamjet. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur kur jemi për herë të parë në zonë. Kjo nuk është për t'u habitur - vendet e reja janë gjithmonë magjepsëse. Sidoqoftë, siguria është gjëja më e rëndësishme në rrugë, kështu që zgjidhja më e mirë do të ishte instalimi i një kamere në internet këto pamje do të na shkaktojnë “admirim”. Atëherë ne mund t'i vëzhgojmë me qetësi pa rrezikuar shëndetin tonë. Është gjithashtu e dobishme kur duam të rikrijojmë rrugën më vonë dhe kemi nevojë për një reflektim të vërtetë dhe jo për një hartë.

  1. GPS i integruar në kamerën e makinës - pse ia vlen?

Më lart kemi shkruar për admirimin e pamjeve dhe pasqyrimin e vërtetë të rrugës. Megjithatë, hartat janë gjithashtu të nevojshme për të arritur në destinacionin tuaj në kohë.... Prandaj, nëse blejmë një aparat fotografik, ia vlen të kontrolloni menjëherë nëse ka një funksion të integruar GPS. Falë kësaj, do të kemi jo vetëm një rekord të rrugës së përshkuar, por edhe por edhe shpejtësinë aktuale. Është i përshtatshëm monitorimi i trafikut, dhe gjithashtu do të japim prova të rëndësishme në rast të një kontrolli në rrugë, nëse akuzohemi gabimisht.

Kamerat e makinave janë një vegël vërtet e dobishme. Ata regjistrojnë atë që po ndodh në rrugë, falë të cilave na mbrojnë nga akuzat e padrejta. Ata "mbajnë gjurmët" e rendit në rrugë, dhe gjithashtu regjistrojnë pamje të bukura, të cilat më pas mund t'i ndajmë me miqtë. Po kërkoni një videoregjistrues për makinën tuaj? Ejani në Nocar dhe shikoni se çfarë kemi për të ofruar. Këtu do të gjeni, ndër të tjera, video Regjistruesin PHILIPS Driving ADR 610, i cili ka zbulimin automatik të përplasjeve dhe treguesin e lodhjes.

5 arsye pse makina juaj duhet të ketë një webcam

Udhëtimi do të bëhet më i lehtë me NOCAR!

Shih gjithashtu:

Ngasja e sigurt në autostradë - Cilat rregulla duhet të mbani mend?

🚀Më shumë për temën:
  Çfarë duhet zëvendësuar dhe pastruar në makinë në pranverë?

Kthim i sigurt nga Gjithë Shenjtorët. Cilat receta ia vlen të mbani mend?

Ndryshimet në rregullat e qarkullimit rrugor. Çfarë na pret në vitin 2020?

Sa shpejt vozitni? Zbuloni të gjitha recetat!

Prite atë,

ARTIKUJ TIL NGJASHM
Kryesor » Artikuj » Funksionimi i makinerive » 5 arsye pse makina juaj duhet të ketë një webcam

Shto një koment