1. Gjenstand for avtalen.
    • Denne avtalen er gyldig for nettstedet AvtoTachki.com og er inngått mellom brukeren av disse nettstedene og eieren av nettstedene (heretter AvtoTachki.com)
    • Denne avtalen fastsetter prosedyren for mottak, lagring, behandling, bruk og avsløring av brukerens personlige data og annen informasjon som AvtoTachki.com mottar fra brukerne av nettstedene. Personopplysninger fylles ut av brukeren.
    • For å plassere på noen av nettstedene AvtoTachki.com informasjon, kunngjøring, bruk nettstedet, må Brukeren lese denne avtalen nøye og uttrykke sin fulle samtykke med betingelsene. Bekreftelse av full avtale med denne avtalen er bruk av nettstedet av brukeren.
    • Brukeren har ikke rett til å legge ut informasjon, annonser, bruke nettstedet hvis han ikke er enig i vilkårene i denne avtalen, eller hvis han ikke har nådd lovlig alder når han har rett til å inngå avtaler eller ikke er en autorisert person i selskapet på hvis vegne informasjonen er lagt ut, annonse.
    • Ved å legge ut informasjon på nettsteder som bruker nettstedet, legger brukeren inn personopplysninger eller, gir disse dataene på en annen måte, og / eller ved å utføre handlinger på nettstedet, og / eller bruke noen del av nettstedet, gir brukeren sitt entydige samtykke til vilkårene i denne avtalen og gir AvtoTachki.com rett til å motta, lagre, behandle, bruke og avsløre brukerens personlige data i henhold til vilkårene i denne avtalen.
    • Denne avtalen regulerer ikke og AvtoTachki.com er ikke ansvarlig for mottak, lagring, behandling, bruk og avsløring av brukerens personopplysninger og all annen informasjon til tredjepart som ikke eies eller drives av AvtoTachki.com, og personer som ikke er ansatte i AvtoTachki. .com, selv om brukeren har tilgang til nettstedene, varene eller tjenestene til disse personene ved å bruke AvtoTachki.com eller nyhetsbrevet. Fortrolig i forståelsen av denne avtalen er bare informasjon som er lagret i databasen til nettstedet i en kryptert tilstand og bare tilgjengelig for AvtoTachki.com.
    • Brukeren erkjenner at i tilfelle hans uaktsom holdning til sikkerheten og beskyttelsen av hans personlige data og autorisasjonsdata, kan tredjeparter få uautorisert tilgang til kontoen og de personlige og andre brukerdataene. AvtoTachki.com er ikke ansvarlig for skader forårsaket av slik tilgang.
  2. Fremgangsmåten for innhenting av personopplysninger.
  1. AvtoTachki.com kan samle inn personlig informasjon, nemlig: navn, etternavn, fødselsdato, kontaktnummer, e-postadresse, region og by hvor brukeren er bosatt, passord for identifikasjon. AvtoTachki.com kan også samle inn annen informasjon:
    • Informasjonskapsler for å tilby avhengige tjenester, for eksempel lagring av data i handlekurven mellom besøk;
    • Brukerens IP-adresse.
  2. All informasjon samles inn av oss som den er og endres ikke under datainnsamlingsprosessen. Brukeren er ansvarlig for å gi nøyaktig informasjon, inkludert informasjon om personopplysninger. AvtoTachki.com har rett, om nødvendig, til å sjekke riktigheten av den oppgitte informasjonen, samt be om bekreftelse av den oppgitte informasjonen, om nødvendig for å levere tjenester til brukeren.
  3. Fremgangsmåten for bruk av informasjon om brukeren.
  4. AvtoTachki.com kan bruke ditt navn, region og by der du bor, e-postadresse, telefonnummer, passord for å identifisere deg som bruker av AvtoTachki.com. AvtoTachki.com kan bruke kontaktinformasjonen din til å behandle vårt nyhetsbrev, nemlig for å varsle deg om nye muligheter, kampanjer og andre nyheter fra AvtoTachki.com. Brukeren kan alltid nekte å utføre utsendelsen ved sin kontaktinformasjon. Behandlingen av personopplysninger kan utføres for å implementere sivilrettslige forhold, skatte- og regnskapsforhold, oppfylle avtaleforpliktelser for levering av tjenester, gi tilgang til nettstedstjenesten, for å identifisere klienten som nettstedbruker, for å tilby, tilby tjenester, prosess betalinger, postadresser, oppretting og implementering av bonusprogrammer, sending av kommersielle tilbud og informasjon per post, e-post, tilbud av nye tjenester, overføring av annen informasjon enn gjenstand for kontrakten, gjennomføring av oppgjørstransaksjoner, rapportering, vedlikehold av regnskap og ledelse, forbedring av kvalitet levering av tjenester, levering av nettstedstjenester, innlegg av informasjon, klientannonser på nettstedet til eieren av den personlige databasen, forenkling av arbeidet med nettstedet og forbedring av materialet.
  5. Vilkår for å gi tilgang til databasen.
  6. AvtoTachki.com overfører ikke personopplysninger og annen informasjon til tredjepart, bortsett fra gitt nedenfor. Brukere har i samsvar med denne avtalen gitt rett til "AvtoTachki.com" til å avsløre, uten å begrense gyldighetsperioden og territoriet, personopplysninger samt annen informasjon fra brukere til tredjepart som leverer tjenester til "AvtoTachki.com", spesielt, men ikke utelukkende, prosess bestillinger, betalinger, levere pakker. Tredjeparter kan bare bruke brukerinformasjon hvis de leverer tjenester til AvtoTachki.com og bare informasjonen som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten. Avsløring av personopplysninger uten samtykke fra brukeren eller en autorisert person av ham er tillatt i tilfeller bestemt av lov, og bare av hensyn til nasjonal sikkerhet, økonomisk velferd og menneskerettigheter, spesielt, men ikke utelukkende:
    • etter rimelige forespørsler fra statlige organer som har krav på å kreve og motta slike data og informasjon;
    • i tilfelle at brukeren etter AvtoTachki.com mener bryter vilkårene i denne avtalen og / eller andre kontrakter og avtaler mellom AvtoTachki.com og brukeren.
  7. Hvordan endre / slette denne informasjonen eller avslutte abonnementet.
  1. Brukere når som helst kan endre / slette personlig informasjon (telefon) eller melde deg ut. Arbeidet med noen funksjoner på AvtoTachki.com, som informasjon om brukeren er nødvendig for, kan bli suspendert fra det øyeblikket informasjonen endres / slettes.
  2. Brukerens personlige data lagres til de blir slettet av brukeren. Tilstrekkelig varsling fra brukeren om sletting eller annen behandling av personopplysninger vil være et brev (informasjon) sendt til e-posten spesifisert av brukeren.
  3. Beskyttelse av informasjon.
  1. AvtoTachki.com tar alle nødvendige tiltak for å beskytte data mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Disse tiltakene inkluderer spesielt en intern gjennomgang av innsamling, lagring og behandling av data og sikkerhetstiltak, alle data som AvtoTachki.com samler inn, er lagret på en eller flere sikre databaseservere og kan ikke nås utenfor vårt selskap nettverk.
  2. AvtoTachki.com gir tilgang til personopplysninger og informasjon bare til de ansatte, entreprenører og agenter til AvtoTachki.com som trenger å ha denne informasjonen for å utføre operasjoner utført på våre vegne. Det er inngått avtaler med disse personene der de forplikter seg til taushetsplikt og kan bli utsatt for straff, inkludert avskjed og straffeforfølgelse, hvis de bryter disse forpliktelsene. Brukeren har rettighetene gitt i loven i Ukraina "Om beskyttelse av personopplysninger" datert 1. juni 2010 N 2297-VI.
  3. Kontakt adresse i tilfelle spørsmål.
  4. Hvis du har spørsmål, ønsker, klager angående informasjonen du gir, kan du kontakte oss via e-post: support@www.avtotachki.com... Brukeren kan på skriftlig forespørsel og etter presentasjon av et dokument som fastslår hans identitet og autoritet, få informasjon om fremgangsmåten for innhenting av informasjon om databasens beliggenhet.
  5. Endringer i denne personvernregelen.
  6. Vi kan endre vilkårene i denne personvernregelen. I dette tilfellet vil vi erstatte versjonen på siden med vilkår og betingelser, så les siden med jevne mellomrom. https://avtotachki.com/privacy-agreement Alle endringer i avtalen trer i kraft fra øyeblikket de offentliggjøres. Ved å bruke nettstedet, bekrefter brukeren sin aksept av de nye vilkårene i personvernreglene i den versjonen som er i kraft på det tidspunktet brukeren bruker nettstedet.
  7. Tilleggsvilkår.
  1. AvtoTachki.com er ikke ansvarlig for skade eller tap forårsaket av brukeren eller tredjepart som følge av misforståelser eller misforståelser av vilkårene i denne avtalen, instruksjoner om hvordan du bruker nettstedet, angående prosedyren for utleggelse av data og andre tekniske problemer.
  2. I tilfelle at noen bestemmelse i personvernreglene, inkludert forslag, klausul eller deler av dette, blir funnet å være i strid med loven, eller ugyldig, vil dette ikke påvirke resten av bestemmelsene som ikke er i strid med loven, de forblir i full styrke og virkning, og eventuelle en ugyldig bestemmelse, eller en bestemmelse som ikke kan implementeres uten ytterligere tiltak fra partene, anses som modifisert, korrigert i den grad det er nødvendig for å sikre dens gyldighet og muligheten for implementering.
  3. Denne avtalen gjelder Brukeren fra det øyeblikket han bruker nettstedet, inkludert plassering av en annonse, og er gyldig så lenge nettstedet lagrer all informasjon om brukeren, inkludert personopplysninger.
LIGNENDE ARTIKLER
Hjemmeside » Personvernavtale