Nissan Maxima 3.5i (300 мл.) Xtronic CVT

Nissan Maxima 3.5i (300 мл.) Xtronic CVT Технические характеристики

Енергија, HP: 300
Тежина на тротоарот (кг): 1574 година
Мотор: 3.5i
Однос на компресија: 10.3: 1
Волумен на резервоарот за гориво, л: 68
Вид на пренос: CVT
Пренос: Xtronic CVT
Компанија за контролен пункт: Јатко
Код на моторот: VQ35DE
Уредување на цилиндри: во облик на V
Број на седишта: 5
Висина, мм: 1422
Потрошувачка на гориво (вон-урбано), л. на 100 км: 7.8
Потрошувачка на гориво (мешан циклус), л. на 100 км: 9.4
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 4400
Должина, мм: 4897
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 6400
Тип на мотор: Мраз
Потрошувачка на гориво (урбан циклус), л. на 100 км: 10.7
Меѓуоскино растојание (мм): 2776
Патека на задните тркала, mm: 1585
Патека на предните тркала, мм: 1585
Вид на гориво: Бензин
Зафатнина на моторот, cc: 3498 година
Вртежен момент, Nm: 354
Погон: напред
Број на цилиндри: 6
Број на вентили: 24

Сите комплетни комплети на Maxima 2018

Додадете коментар