Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (114 lbs.) 7G-Tronic Plus
Директориум

Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (114 lbs.) 7G-Tronic Plus

Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (114 lbs.) 7G-Tronic Plus Технические характеристики

Енергија, HP: 114
Тежина на тротоарот (кг): 1995 година
Мотор: 2.2 CDi
Волумен на резервоарот за гориво, л: 71
Стандард за токсичност: Еуро VI
Тип на менувач: Автоматски
Пренос: 7G-Tronic Plus
Компанија за контролен пункт: Дајмлер АГ
Код на моторот: DE22LA
Уредување на цилиндри: Во линија
Број на седишта: 9
Висина, мм: 2360
Потрошувачка на гориво (вон-урбано), л. на 100 км: 6.6
Потрошувачка на гориво (мешан циклус), л. на 100 км: 7
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 1200-2200
Број на брзини: 7
Должина, мм: 5267
Круг на вртење, м: 13
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 3800
Бруто тежина (кг): 3000
Тип на мотор: Мраз
Потрошувачка на гориво (урбан циклус), л. на 100 км: 7.7
Вид на гориво: Дизел
Ширина, мм: 2345 година
Зафатнина на моторот, cc: 2143 година
Вртежен момент, Nm: 300
Вози: Заден
Број на цилиндри: 4
Број на вентили: 16

Сите комплетни комплети Sprinter Tourer (W907) 2018 година

Mercedes Sprinter Tourer (W907) 3.0 CDi (190 lbs.) 7G-Tronic Plus
Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (163 lbs.) 7G-Tronic Plus
Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (163 мл.) 6-мех
Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (114 мл.) 6-мех
Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (143 lbs.) 7G-Tronic Plus
Mercedes Sprinter Tourer (W907) 2.2 CDi (143 мл.) 6-мех

Додадете коментар

×