линколн-корсар-2019-1

Технические характеристики

Енергија, HP: 284
Тежина на тротоарот (кг): 1751 година
Мотор: 2.3 EcoBoost
Волумен на резервоарот за гориво, л: 62
Тип на менувач: Автоматски
Пренос: 8-автоматски менувач
Уредување на цилиндри: Во линија
Број на седишта: 5
Висина, мм: 1628
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 3000
Број на брзини: 8
Должина, мм: 4587
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 5500
Тип на мотор: Мраз
Меѓуоскино растојание (мм): 2710
Патека на задните тркала, mm: 1610
Патека на предните тркала, мм: 1590
Вид на гориво: Бензин
Ширина, мм: 2108 година
Зафатнина на моторот, cc: 3261 година
Вртежен момент, Nm: 420
Возете: Целосно
Број на цилиндри: 4
Број на вентили: 16

Сите пакети Корсаир 2019

2.3-автоматски менувач Линколн Корсар 284 EcoBoost (8 КС)
Линколн Корсаир 2.0 EcoBoost (253 КС) 8-автоматски менувач 4 × 4
2.0-автоматски менувач Линколн Корсар 253 EcoBoost (8 КС)

Додадете коментар