Honda Pilot 3.5 i-VTEC (280 КС) 9-автот 4 × 4

Honda Pilot 3.5 i-VTEC (280 КС) 9-автот 4 × 4 Технические характеристики

Енергија, HP: 280
Тежина на тротоарот (кг): 1912 година
Растојание, mm: 185
Мотор: 3.5 i-VTEC
Однос на компресија: 11.5: 1
Волумен на резервоарот за гориво, л: 74
Тип на менувач: Автоматски
Пренос: 9 автобуси
Компанија за контролен пункт: ЗФ
Код на моторот: J35Y6
Уредување на цилиндри: во облик на V
Број на места: 7/8
Висина, мм: 1793
Потрошувачка на гориво (вон-урбано), л. на 100 км: 9
Потрошувачка на гориво (мешан циклус), л. на 100 км: 10.7
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 4700
Број на брзини: 9
Должина, мм: 4991
Круг на вртење, м: 12
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 6000
Тип на мотор: Мраз
Потрошувачка на гориво (урбан циклус), л. на 100 км: 12.4
Меѓуоскино растојание (мм): 2819
Патека на задните тркала, mm: 1684
Патека на предните тркала, мм: 1684
Вид на гориво: Бензин
Зафатнина на моторот, cc: 3471 година
Вртежен момент, Nm: 355
Возете: Целосно
Број на цилиндри: 6
Број на вентили: 24

Сите пилот-пакети 2018 година

Honda Pilot 3.5 i-VTEC (280 КС) 9-авт
Honda Pilot 3.5 i-VTEC (280 мл.) 6-август 4 × 4
Honda Pilot 3.5 i-VTEC (280 КС) 6-авт

Додадете коментар