Chevrolet Camaro Convertible 6.2i (455 мл.) 6-мех
Директориум

Chevrolet Camaro Convertible 6.2i (455 мл.) 6-мех

Chevrolet Camaro Convertible 6.2i (455 мл.) 6-мех Технические характеристики

Енергија, HP: 455
Тежина на тротоарот (кг): 1654 година
Мотор: 6.2i
Вид на пренос: Механика
Време на забрзување (0-100 км / ч), с: 4.4
Менувач: 6-механичка опрема
Код на моторот: LT1
Уредување на цилиндри: во облик на V
Број на седишта: 4
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 4400
Број на брзини: 6
Должина, мм: 4783
Максимална брзина, км на час: 290
Круг на вртење, м: 11.6
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 6000
Тип на мотор: Мраз
Меѓуоскино растојание (мм): 2812
Патека на задните тркала, mm: 1617
Патека на предните тркала, мм: 1588
Вид на гориво: Бензин
Зафатнина на моторот, cc: 6162 година
Вртежен момент, Nm: 617
Вози: Заден
Број на цилиндри: 8
Број на вентили: 16

Сите комплетни комплети на Camaro Convertible 2018

Шевролет Камаро Кабрио 6.2i (650 КС) 10-АКП
Chevrolet Camaro Convertible 6.2i (650 мл.) 6-мех
Шевролет Камаро Кабрио 6.2i (455 КС) 10-АКП
Шевролет Камаро Кабрио 3.6i (335 КС) 8-АКП
Chevrolet Camaro Convertible 3.6i (335 мл.) 6-мех
Шевролет Камаро Кабрио 2.0i (276 КС) 8-АКП
Chevrolet Camaro Convertible 2.0i (276 мл.) 6-мех
[wpseo_breadcrumb]

Додадете коментар

×