Шевролет Камаро 6.2i (455 КС) 10-АКП

Шевролет Камаро 6.2i (455 КС) 10-АКП Технические характеристики

Енергија, HP: 455
Тежина на тротоарот (кг): 1521 година
Мотор: 6.2i
Тип на менувач: Автоматски
Време на забрзување (0-100 км / ч), с: 4
Пренос: 10-автоматски менувач
Компанија за контролен пункт: ГМ
Код на моторот: LT1
Уредување на цилиндри: во облик на V
Број на седишта: 4
Висина, мм: 1349
Се врти макс. момент, вртежи во минута: 4400
Број на брзини: 10
Должина, мм: 4783
Максимална брзина, км на час: 290
Круг на вртење, м: 11.6
Се врти макс. моќност, вртежи во минута: 6000
Тип на мотор: Мраз
Меѓуоскино растојание (мм): 2812
Патека на задните тркала, mm: 1617
Патека на предните тркала, мм: 1588
Вид на гориво: Бензин
Зафатнина на моторот, cc: 6162 година
Вртежен момент, Nm: 617
Вози: Заден
Број на цилиндри: 8
Број на вентили: 16

Сите комплетни комплети на Камаро 2018

Шевролет Камаро 6.2i (650 КС) 10-АКП
Шевролет Камаро 6.2i (650 КС) 6-механичка
Шевролет Камаро 6.2i (455 КС) 6-механичка
Шевролет Камаро 3.6i (335 КС) 8-АКП
Шевролет Камаро 3.6i (335 КС) 6-механичка
Шевролет Камаро 2.0i (276 КС) 8-АКП
Шевролет Камаро 2.0i (276 КС) 6-механичка

1 комментарий

 1. Здраво, вие лично соиграч на!
  Кои се заемите

  Аплицирањето за заем е најдобрата опција за финансирање на вашите проекти и надежи, или можни дополнителни трошоци. Тоа е банкарски производ што ви овозможува да добиете одредена сума на пари договорена помеѓу барателот, вие и заемопримачот или банката што ќе го понуди заемот преку Интернет.

  Лични заеми, дали се тие за мене?

  Секако! Овие финансиски производи се за секого на кој му треба малку притисок во одреден момент. И сè е подобро кога ќе можете да го добиете вашиот заем преку Интернет и без документи.

  Како да го добијам мојот личен заем преку Интернет?

  Со симулаторот можете да побарате финансирање без обврска. Преговараме со ТОП субјекти за да добиеме личен заем кој најмногу ви одговара. Процесот е 100% онлајн, БЕЗ провизии и НЕМА документација.

  Дали ви кажавме дека нашите лични заеми немаат мали букви?

  Процесот на заем трае околу 5 минути. Инстант заем преку Интернет!

  Ние ги пресметуваме вашите финансиски капацитети или FinScore со информациите од вашата главна банкарска сметка, на кои мора да додадете по регистрацијата. Тоа е 100% безбеден процес кој трае помалку од една минута. Додавањето на вашата сметка е исто така неопходно за да ги потврдите вашите податоци и да го добиете вашиот заем преку Интернет.

  Одмарменте, Ксенија Евтушенко
  менаџер на проект за заем преку Интернет

Додадете коментар