Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Isi

Ora ana rahasia manawa prosedur biasa kanggo miwiti mobil diganti karo cara anyar sing luwih maju. Tren iki diamati ing endi wae lan, miturut akeh analis otomatis, bakal nemokake aplikasi ing kabeh mobil modern. Kaya sing wis sampeyan duga, artikel iki bakal fokus ing pilihan sing diarani "wiwitan-mandeg".

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Iku worth kang lagi nyimak sing ing wayahe refinement iki ditemokaké mung ing nomer winates saka mobil saka merek manca, lan ana ora perlu kanggo pirembagan bab industri mobil domestik. Nanging, sapa wae bisa nglengkapi mobil karo piranti kasebut ing saben layanan mobil khusus.

Ing sisih liya, instalasi peralatan sing diwenehake bisa ditindakake dhewe, tanpa bantuan pihak katelu, kanthi nggunakake sawetara aturan lan rekomendasi. Ayo dadi nyoba kanggo consecrate wong ing rinci ing artikel presented.       

Cara kerja tombol Start/Stop

Sadurunge miwiti kabeh karya, iku penting kanggo ngerti dhewe fitur dhasar saka piranti lan ngerti intricacies saka sawijining karya.

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Tanpa nerangake rincian, prosedur banget kanggo ngaktifake sistem kasebut kalebu eksekusi urutan langkah-langkah ing ngisor iki:

  • mateni weker;
  • mencet pedal rem;
  • meksa tombol rahasia.

Tumindak pungkasan kalebu wiwitan wiwitan mobil. Kanggo muffle mobil, sampeyan kudu mencet pedal rem kabeh mudhun lan pencet tombol ajaib.

Implementasi algoritma sing diwenehake bakal ngasilake asil sing dikarepake mung yen sawetara kondisi tartamtu sing ana gandhengane karo instalasi unit kerja lan unsur wis ketemu.

Nanging, analisis cethek sistem kasebut, ora menehi pengendara kanthi jelas babagan fitur fungsionale. Kanggo kenalan sing luwih lengkap karo fitur fungsi piranti, luwih becik sinau diagram skematis sambungane, sing dilampirake ing ngisor iki.

Pros lan cons saka piranti ing mobil

Miturut tradisi diadegaké, ayo kang nyoba kanggo mangerteni apa sisih positif lan negatif sing fraught karo instalasi saka tombol wiwitan-mandeg.

Ayo dadi miwiti karo positif. Dheweke, miturut akeh review, luwih akeh tinimbang minus.

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Dadi, anané sistem sing ditampilake ngidini:

  • nyederhanakake prosedur kanggo miwiti mesin;
  • nambah comfort;
  • nambah sistem anti-maling mobil;
  • ngirit wektu.

Yen kita pirembagan bab fénoména negatif gadhah instalasi saka piranti, iku worth kang lagi nyimak sing kabeh iku rada ora langsung.

Contone, ing kasus iki, driver wis digunakake kanggo dangu tumindak algoritma mboten umum. Ana uga sawetara kangelan yen mobil wis sistem autostart.

Ing kasus iki, kanggo ngilangi kemungkinan gagal ing operasi piranti sing ditampilake, perlu kanggo nginstal maneh modul kerja saka fob tombol. Iki mbutuhake intervensi spesialis lan, minangka asil, biaya sing ora perlu.

Carane nginstal tombol dhewe tinimbang kunci kontak karo aliexpress

Yen sampeyan isih arep nglengkapi jaran wesi karo piranti kaya mengkono, iku wektu kanggo njaluk kenalan karo fitur saka sawijining instalasi. Ing wayahe, ana sawetara cara kanggo nginstal tombol wiwitan-mandeg. Coba cara sing paling umum lan cukup prasaja.

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Kanggo urip ide iki, kita butuh set komponen minimal karo aliexpress, sing kalebu:

  • relay papat-pin;
  • kabel nyambungake;
  • dioda;
  • bener tombol wiwitan-mandeg.

Sawise kabeh komponen wis ketemu, iku wektu kanggo menehi hasil langsung karo instalasi saka sistem. Ing tahap iki, penting kanggo netepi urutan tumindak tartamtu. Pendekatan iki bakal nylametake sampeyan saka macem-macem kejutan sing ora dikarepake, sing ing mangsa ngarep bisa nyebabake masalah serius.

Algoritma instalasi kalebu langkah-langkah ing ngisor iki:

  • terminal positif baterei kudu disambungake menyang kontak positif relay;
  • relay "+" mbisakake uga disambungake menyang baterei;
  • terminal negatif dipasang ing massa mobil;
  • kontak kontrol relay mbukak disambungake menyang 12V;
  • output negatif kontrol disambungake menyang output cocog tombol;
  • sinyal positif mbisakake tetep ora nyambung.

Skema instalasi sing ditampilake beda-beda saka kabeh liyane ing ease saka implementasine lan ngirim ora nimbulaké kangelan malah kanggo pengendara anyar.

Apa sing kalebu ing paket, alat lan bahan sing bisa digunakake

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Iku ora bakal superfluous kanggo sebutno nggenepi piranti ing pitakonan. Amarga kasunyatan sing saiki ana turah mbrawah saka kabeh jinis analog lan modifikasi. saka piranti iki, iku penting kanggo milih sing paling ditrima saka wong-wong mau.

Asring kedadeyan, amarga kurang kesadaran, pengendara, supaya tombol wiwitan ing macem-macem lantai dagang, tiba kanggo trik scammers utawa mung bakul sing ora sopan. Pramila penting kanggo ngerti barang-barang sing kudu dilebokake ing piranti iki.

Dadi, kasampurnane kiriman nuduhake anané:

  1. tombol wiwitan-mandeg dhewe;
  2. modul kontrol;
  3. nyambungake kabel karo konektor.

Nanging, peralatan standar ora ngidini sampeyan ngumpulake sirkuit apa piranti iki. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu tuku sawetara relay liyane.

Diagram sambungan

Kanggo nyambungake piranti menyang mobil, sampeyan kudu tindakake diagram sambungan tartamtu. Kita menehi perhatian marang salah sawijining skema kasebut kanthi panjelasan rinci babagan operasi unsur kunci.

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Lan iki diagram liyane, mbok menawa bakal luwih gampang kanggo navigasi ing.

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Carane nyambungake piranti kanthi bener

Ing proses pemasangan tombol, penting banget supaya ora nggawe kesalahan nalika nyambungake simpul tartamtu. Kanggo nindakake iki, tindakake diagram ing ndhuwur.

Sampeyan uga kudu dicathet yen siji skema ora bakal cukup kanggo nindakake prosedur kanggo masang tombol. Ing kasus iki, kita ngomong babagan macem-macem tumindak sing diiringi. Ayo dirembug kanthi luwih rinci.

Sadurunge ngetrapake proyek sing direncanakake, sampeyan kudu nindakake sawetara tumindak, yaiku:

  • mbongkar kunci kontak;
  • mbusak mekanisme kunci setir;
  • medhot timbal ing jero banyu;
  • mbongkar antena immobilizer;
  • nginstal tombol ing panggonan sing paling cocok kanggo sampeyan dhewe;
  • nyambungake kabel ing jero banyu.

Sawise nindakake tumindak ing ndhuwur, tataran mriksa sistem kanggo operability nderek. Yen sampeyan ngetutake pandhuan sing dilampirake ing piranti kasebut, prosedur kasebut ora bakal nyebabake kesulitan sing serius.

Video babagan nyambungake tombol Start-Stop

Kanggo pribadi njaluk kenalan karo instalasi saka piranti presented, disaranake sampeyan nonton video darmabakti kanggo topik ing pitakonan.

Ing kono, sampeyan bakal ngumpulake informasi sing migunani kanggo sampeyan dhewe sing bakal mbantu nylametake sampeyan saka macem-macem masalah ing kabeh tahap perakitan sistem.

Instalasi tombol wiwitan-mandheg lan operasi ing mode wiwitan sing gampang lan miwiti otomatis saka weker

Masalah karo sistem wiwitan tanpa tombol

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, panggunaan sistem kasebut digandhengake karo sawetara masalah. Umume wong-wong mau nyebabake ora nyaman mung yen ora ana katrampilan tartamtu kanggo nggunakake sistem sing ditampilake.

Iki bisa uga kalebu:

  • perlu kanggo ngapusi pedal rem;
  • operasi inconsistent saka sistem ing ngarsane fungsi "autorun".

Carane mbukak kunci setir

Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Masalah penting liyane sing asring diadhepi para motor sing wis dilengkapi sistem kasebut yaiku mbukak kunci setir. Mesthi, ing kasus sing ekstrem, sampeyan bisa nggunakake cara barbar lan nyingkirake pamblokiran kanthi bantuan manipulasi prasaja kanthi alat instalasi lan alat liyane.

Sampeyan bisa ngatasi masalah iki kanthi cara ing ngisor iki:

  1. Pilihan pisanan melu nggawe duplikat tombol kontak, sawing mati ing sisih ndhuwur, lan masang bagean menyang kunci lan nguripake tombol kanggo posisi 2, kang tegese setir ora dikunci.
  2. Cara liya nyebabake dismantling lengkap saklar kontak, kanthi cara, bakal bisa kanggo masang tombol wiwitan-mandeg dhewe menyang bolongan asil.

Nanging, isih luwih gampang nggunakake layanan profesional. Kasunyatan iku ora tansah bisa kanggo mbukak kunci setir ing dhewe, amarga karakteristik saka mobil tartamtu. Mulane, ing kasus iki, paling apik kanggo hubungi spesialis.

Carane nglewati stock immobilizer

Nalika nginstal tombol wiwitan-mandeg, masalah liyane bisa muncul - bypassing standar immobilizer. Ing ngarsane alangan kasebut, minangka aturan, dheweke nggunakake crawler khusus.

Sing paling umum ing antarane diwakili dening perusahaan ing ngisor iki:

  • RFID;
  • PPN;
  • Lintang.
Cara mateni Immobilizer nganggo Tangan / Resusitasi Mitsubishi Pajero Sport

Yen sampeyan duwe pengalaman nginstal tombol wiwitan sing padha ing mobil, mesthi nuduhake pengalaman sampeyan ing komentar ing ngisor iki.

Utama » Tips migunani kanggo motor » Nginstal lan nyambungake tombol Start / Stop nganggo aliexpress

Add a comment