Skip isi

Toyota

Toyota
jeneng:TOYOTA
Taun dhasar:1937
Pendhiri:Kiitiro Toyoda
Kalebu:Toyota Motor Corporation
Расположение: JepangToyotaAichi
Warta:Maca

Tipe awak: 

Toyota

Sejarah merek mobil Toyota

IsiPendiriEmblemSejarah merek mobil ing model Ing taun 1924, penemu Sakichi Toyoda nyipta mesin rem Toyoda Model G. Ing mangsa ngarep, Toyota nggunakake penemuan iki. Ing taun 1929, perusahaan Inggris tuku paten kanggo mesin kasebut. Kabeh hasil dientekake. Waca liyane

Ora ana kiriman sing ditemokake

Add a comment

Utama » Toyota

Komentar 1

  1. Aku golek menet Toyota RAV4

Add a comment

×