0xhgnmhjm (1)

Isi

Ing taun 2018, lembaga statistik Inggris independen JATO Dinamics nganakake panelitian babagan penjualan mobil ing 54 negara ing saindenging jagad. Adhedhasar data sing dikoleksi, Toyota wis munggah ing ndhuwur rangking.

Panaliten sing padha ditindakake ing taun 2019. Lan produsen mobil Jepang maneh ing ndhuwur TOP. Apa model merek paling apik ing donya sing diprodhuksi luwih saka 80 taun? Kita bakal nuduhake rating sing paling apik saka sing paling apik.

Toyota Sports 800

1djydyuj (1)

Mobil antik paling populer ing taun 1965-69 dibukak. Mobil loro kursi kasebut diproduksi ing mburi dalan lan coupe. Iki minangka mobil olahraga pertama perusahaan sing mlebu produksi massal. Umume mobil sing ana ing sisih tengen nyopir. Mung 300 model sing wis diadaptasi kanggo adol ing Okinawa. Ing kana, ora kaya liyane ing Jepang, aturan lalu lintas sisih tengen wis ditrapake.

Mesin cilik 0,8 liter ngasilake 44 tenaga jaran lan nyepetake dadi 160 kilometer per jam. Lan gambar 95 km / jam (60 mil) tekan 11 detik. Bobot model kasebut yaiku 580 kilogram.

Toyota 2000GT Kab

2cghmvjhm (1)

Paralel karo mobil sadurunge, keprihatinan wiwit tuwuh mobil sing luwih apik. Dheweke kudu luwih cocog kanggo kelas "mobil olahraga". Foto kasebut mbuktekake manawa mobil olahraga Jepang bisa nggabungake keanggunan lan kekuwatan. Desain awak ngelingake rekanan Amerika lan Italia saka pembuat mobil kondhang.

1 pacelathon (1)

Anyar iki ngidini merek bisa nggayuh level profesional ing motorsport. Dadi, kanggo melu sayembara, mesin 2,3 liter kanthi kapasitas 200 tenaga kuda dikembangake. Iki dudu maneh tiruan mobil sport, nanging "roket" nyata. Suwe-suwe, mobil kasebut tetep dadi sing paling cepet ing negara kasebut.

Toyota Century

3dhgnnmc (1)

Kanggo ngurmati ulang taun ke-100 pangadeg perusahaan (Sakidi Toyeda), manajemen produsen mobil kasebut mutusake nggawe mobil unik. Lan ing taun 1967, sedan papat lawang diluncurake.

Model kasebut entuk popularitas saengga salinan restyled isih diakoni. Kendaraan generasi katelu digunakake khusus dadi kendaraan kekaisaran.

3xsgmkj(1)

Generasi pertama terus dianyari. Seri kasebut kalebu versi mewah kanthi 2,6 mesin; 3,0; 3,4 lan 4,0 liter. Kabeh generasi mobil unik iki diproduksi kanthi edisi winates.

Toyota Supra

4fjfgk (1)

Mobil olahraga liyane sing mlebu ndhuwur yaiku model kanthi jeneng akrab Supra. Sanajan sawise 2014 perusahaan kasebut ilang paten kanggo jeneng iki. Lan perusahaan kudu nggunakake RG Supra.

4dchgmfm (1)

Sajrone sejarah produksi, mobil kasebut ora mung ngowahi konfigurasi. Kaya sing sampeyan tingali ing foto, desain awak wis ora bisa dingerteni.

4xhgmfjm (1)

Mobil A80 sing apik iki populer ora mung ing Jepang, nanging ing saindenging jagad. Salah sawijining modifikasi yaiku RZ. Iki kalebu mesin tenaga kuda 330 paling kuat (versi Eropa). Iku mobil olahraga nyata ing njaba lan ing kabin.

Toyota Will

Model sing durung dikenal saiki wis digawe limang taun wiwit taun 1990. Iki minangka pilihan eksperimen. Insinyur nyoba nggawe desain unik awak. Contone, bentuk lawang swiwi kupu-kupu wis dipatenake.

5 dukf (1)

Motor kasebut ora kuwat banget. Sanajan, mbandhingake karo perwakilan lawas, dheweke duwe indikator sing apik. Contone, akselerasi nganti 100 kilometer per jam yaiku 8,6 detik.

5fjkfi(1)

Mobil kasebut minangka perwakilan pertama mobil kanthi awak kanthi gaya "biodesign". Amarga nggunakake sistem komputer canggih, para insinyur bisa nggawe mobil dadi seri. Nalika semana, sawetara wis bisa maju ngluwihi mobil konsep.

Toyota RAV4

6jsrtgazf (1)

SUV keprihatinan Jepang sing paling misuwur wiwit diprodhuksi ing taun 1994. Ing pirang-pirang negara CIS, mobil kasebut misuwur banget.

6dfjmdxm(1)

Model pertama dilengkapi mesin rong liter 128 lan 135 tenaga kuda. Nganti saiki, rong varian mobil sing nyaman kanggo merek global mlebu ing pasar. Kapisan yaiku drive kabeh. Sing nomer loro yaiku rodha ngarep.

Generasi paling anyar dilengkapi motor 146, 150 lan 180 hp.

Toyota Highlander

7fjmfjd (1)

Model liyane mobil Toyota sing paling ayu yaiku SUV premium lengkap.

Produsen nawakake pembeli telung opsi tata letak. Kabeh mau roda papat. Transmisi dilengkapi otomatis 8-kacepetan. Mesin - 3,5 liter kanthi 249 tenaga kuda.

7xhmndhjm (1)

Mobil sing apik kanggo plancongan bisnis. Konsumsi bahan bakar SUV elegan iki ing dalan gedhe yaiku 7,6 liter saben 100 km.

Toyota iQ

Mesin sabanjure sing misuwur karo latar mburi kontemporer yaiku mobil cilik kanthi 4 kursi. Mobil kutha cilik iki sepisanan ditampilake ing Frankfurt ing taun 2007.

8djfyun (1)

Produsen nawakake telung versi. Beda karo pamindahan mesin: 1,0; 1,3 (bensin) lan 1,3 (solar) liter. Manut, dheweke tuwuh 68, 98 lan 90 hp.

Versi iki cocog kanggo lelungan jarak sing adoh. Rata-rata jarak tempuh gas 4,7 lan 5,1 liter saben 100 km. Analogi solar njupuk 4,0 l / 100 km. Lan iki ing mode kutha.

Toyota 86

9djumfdx (1)

Kupon loro-lawang pisanan katon ing taun 2009. Nanging, model kasebut mlebu seri mung rong taun mengko. Fiture yaiku pengembangan bersama karo insinyur Subaru.

9 mtyudxhn (1)

Mobil mewah ing njaba uga ing njero mobil iki narik minat para pengendara. Kanggo dheweke entuk posisi ing rangking mobil Toyota sing paling ayu.

Toyota Land Cruiser Prado Kab

SUV Prado populer nutup ndhuwur. Jeneng kasebut nuduhake keanggunan sing dikarepake para desainer. Lan dheweke bisa nggawe mobil gedhe praktis lan nyaman.

10mjfdjndx (1)

Sanalika, versi dhasar bisa akselerasi nganti 100 kilometer per jam ing 13,9 detik. Lan kecepatan maksimal 160 km.

Kaya sing sampeyan ngerteni saka dhaptar kasebut, tukang produksi Jepang bisa gawe kepenake para pelanggan. Lan kalebu kaloro penyayang kacepetan lan penikmat kecanggihan.

Statistik diwenehake dening: Blog Mobil Paling Laris, Portal Statistik, Asosiasi Industri Otomotif, Asosiasi Produsen Mobil Eropa (ACEA), Asosiasi Produsen Otomotif China (CAAM)  lan liyane.

Utama » Artikel » TOP 10 model Toyota sing paling apik

Komentar 1

  1. Nesesito Ber Toyota 3 Ton

Add a comment